Abone Ol

Nusr-Et kepenk kapattı

Beşiktaş'taki restoranına geçtiğimiz hafta sabah erken saatlerde saldırı düzenlenen Nusret Gökçe'nin bu hafta da bir şubesinin kapandığı öğrenildi

Nusr-Et kepenk kapattı

Nusr-Et’in Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki restoranı Nusr-Et Steakhouse Riyadh'ın kapandığı öğrenildi.

 

Patronlar Dünyası'ndan Necla Dalan haberinde şu detaylara yer verdi:

 

İnternetten biraz araştırma yapınca Kasım 2021’de Riyad’ın en prestijli lokasyonlarından U Walk’ta açılan restoran için kalıcı olarak kapalı uyarısı yapıldığını gördüm. Ayrıca online rezervasyonda da Riyad seçeneği yer almıyor.

Kurucularından Nusret Gökçe’nin Salt Bae hareketiyle dünyaca tanınan ve hızlı büyüyen Nusr-Et’in daha önce de New York’taki restoranı kapanmıştı. Özellikle New York’taki restoranla ilgili yüksek fiyatları yüzünden çok olumsuz yorumlar yapılmıştı.

 Öte yandan birkaç hafta önce Nusr-Et Steakhouse’un ABD'deki ayak izinde değişiklikler yapacağına dair bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre Nusr-et; Miami ve Las Vegas'taki lokasyonlarına yatırım yapmayı ve yenilemeyi, Beverly Hills ve Dallas'taki operasyonlarına devam etmeyi, Boston'daki lokasyonunu ise kapatmayı planlıyor.

 

Yine bu açıklamaya göre Nusr-Et, dünya çapında 17 şehirde faaliyet gösteriyor. Önümüzdeki dönemde Roma, Atina, Sao Paulo ve Mexico City'nin yanı sıra Çin odaklı Uzak Doğu'da da yeni restoranlar açmayı hedefliyor.