Abone Ol

Nurgül Yeşilçay'ın pavyon sahneleri..

Ekranların vazgeçilmez oyuncularından olan Nurgül Yeşilçay yen filmindeki rolü ile herkesi çok şaşırttı. Filmin yönetmeni de bu rolü en iyi oynayabilecek başarılı birini seçti. Türkiye'nin en başarılı ve en güzel oyuncularından olan Nurgül Yeşilçay yeni filmi için...

Nurgül Yeşilçay'ın pavyon sahneleri..

Ekranların vazgeçilmez oyuncularından olan Nurgül Yeşilçay yen filmindeki rolü ile herkesi çok şaşırttı. Filmin yönetmeni de bu rolü en iyi oynayabilecek başarılı birini seçti. Türkiye'nin en başarılı ve en güzel oyuncularından olan Nurgül Yeşilçay yeni filmi için ilginç bir çalışma yöntemine imza attı. Güzel Oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni filminin hazırlıklarına pavyonda çalıştı...

NURGÜL YEŞİLÇAY FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

Nurgül Yeşilçay'ın yeni filmi şimdiden çok konuşuluyor.. İkinci Bahar dizisinde kendisini gösteren ve Asmalı Konak dizisinde tescilleyen, tüm Türkiyenin sevdiği Bahar'ı canlandıran yıldız oyuncu bu kez karşımıza konsomatris olarak çıkacak.. Nurgül Yeşilçay yeni filmi Gece ile hayranlarının karşısına çıkacak. Oynadığı her dizide, her filmde aldığı rolün başarıyla üstesinden gelen güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay son rol aldığı filmde bir konsomatrisi canlandırıyor. Bunun içinde çok çalışan, çok okuyan, çok gözlem yapan Yeşilçay bununda üstesinden gelmiştir. Sempatik ve doğal halleriyle tüm Türkiye'ye kendisini sevdiren güzel oyuncu son rolüne hazırlanmak için günlerce pavyona gidip gözlem yaptı.. Pavyonda aldığı stajı filmde tamamladı..

Nurgül Yeşilçay bu role pavyonda hazırlandı

Türkiye'nin en başarılı ve en güzel oyuncularından olan Nurgül Yeşilçay yeni filmi için ilginç bir çalışma yöntemine imza attı. Güzel Oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni filminin hazırlıklarına pavyonda çalıştı...

Türkiye'nin başarılı oyuncularından Nurgül Yeşilçay yeni sinema filmi Gece için rolüne çok sıkı çalıştı. Gece filminde bir konsomatrisi canlandıracak olan Nurgül Yeşilçay, bunun için pavyonda zaman geçirdi. Nurgül Yeşilçay pavyonda çalıştı!

Nurgül Yeşilçay'ın pavyon sahneleri.. - Resim: 2

NURGÜL YEŞİLÇAY FİLMİNE PAVYONDA HAZIRLANDI!

Başarılı yönetmen Erden Kıral'ın yeni filmi Gece'nin başrolünde Nurgül Yeşilçay ve Merat Fırat yer alıyor. Nurgül Yeşilçay'ın bir konsomatrisi canlandırdığı filmin çekimleri tamamlandı.

Nurgül Yeşilçay, Doğu kökenli bir konsomatrisi canlandırırken Mert Fırat ise onun belalı eşine hayat verecek. Gece filmi Doğu'dan büyük şehire göç eden bir ailenin dramını anlatıyor.

Usta yönetmen Erden Kıral, konsomatris rolünü Nurgül Yeşilçay'ı düşünerek yazdığını söyledi. Nurgül Yeşilçay ise rolüne en iyi şekilde çalıştığını belirtti. Nurgül Yeşilçay rolün altından başarıyla kalkmak için çok uğraştığını belirtti.

Nurgül Yeşilçay'ın pavyon sahneleri.. - Resim: 3

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay rolüne çalışmak için İzmir Basmane'deki Saray Night Club'da uzun süre zaman geçirdiğini söyledi. Nurgül Yeşilçay bu süreçte gözlem yaparak rolüne hazırlandı. Ayrıca Franz Ruppert'ın Travma, Bağlanma ve Aile Konstelasyonları adlı kitabı da okudu.
Ekranların vazgeçilmez oyuncularından olan Nurgül Yeşilçay yen filmindeki rolü ile herkesi çok şaşırttı. Filmin yönetmeni de bu rolü en iyi oynayabilecek başarılı birini seçti. Yeşilçay'ın yeni filmi şimdiden çok konuşuluyor..  İkinci Bahar dizisinde kendisini gösteren ve Asmalı Konak dizisinde tescilleyen, tüm Türkiyenin sevdiği Bahar'ı canlandıran yıldız oyuncu bu kez karşımıza konsomatris olarak çıkacak.. Nurgül Yeşilçay yeni filmi Gece ile hayranlarının karşısına çıkacak. Oynadığı her dizide, her filmde aldığı rolün başarıyla üstesinden gelen güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay son rol aldığı filmde bir konsomatrisi canlandırıyor. Bunun içinde çok çalışan, çok okuyan, çok gözlem yapan Yeşilçay bununda üstesinden gelmiştir. Sempatik ve doğal halleriyle tüm Türkiye'ye kendisini sevdiren güzel oyuncu son rolüne hazırlanmak için günlerce pavyona gidip gözlem yaptı.. Pavyonda aldığı stajı filmde tamamladı..

Nurgül Yeşilçay'ın pavyon sahneleri.. - Resim: 4

'ONA YAZDIM'
Usta yönetmen Erden Kıral'ın yeni filmi 'Gece'nin çekimleri tamamlandı. Doğu'dan büyük şehire göç eden bir ailenin dramını anlatan filmde başrolü Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat paylaşıyor. Yeşilçay, Doğu kökenli bir konsomatrisi, Fırat ise onun belalı eşini canlandırıyor. Kıral, "Bu rolü Nurgül'ü düşünerek yazdım" diyor.

Nurgül Yeşilçay'ın pavyon sahneleri.. - Resim: 5

KİTAP OKUDU
Yeşilçay ise usta yönetmenin verdiği görevin altından başarıyla kalkmak için epey uğraştığını açıkladı. Oyuncu, rolü için İzmir Basmane'deki Saray Night Club'da vakit geçirdi. Bu süreçte gözlem yaparak karakterine hazırlandı. Yeşilçay, aynı zamanda Franz Ruppert'ın 'Travma, Bağlanma ve Aile Konstelasyonları' kitabını da okudu.