Abone Ol

Nurgül Yeşilçay alkol yasaklansın diyen Erkan Petekkaya'yı böyle anlattı

Alkol yasaklansın çıkışıyla gündem olan Erkan Petekkaya, bir dönem alkol sorunu yüzünden Nurgül Yeşilçay ile mahkemelik olmuştu.

Nurgül Yeşilçay alkol yasaklansın diyen Erkan Petekkaya'yı böyle anlattı

Posta gazetesinden Dilara Doğan ile Büyüteç Altında'nın bu haftaki konuğu oyuncu Erkan Petekkaya oldu. Petekkaya röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. “‘Acilen satışı yasaklansın’ dediğiniz şey nedir” sorusuna yanıt veren Petekkaya, “Alkol ve sigara” dedi.

Petekkaya’nın bu sözlerinin ardından Odatv, Erkan Petekkaya’nın 2011 yılından bu yana, İstanbul Beykoz'da "Mest-Et" isimli restoranın sahibi olduğunu yazdı.

Alkolün yasaklanmasını isteyen Petekkaya'nın "Mest-Et" isimli restoranında alkol satışı yapılıyor. Restorandan yapılan sosyal medya paylaşımları ve yemek sitelerinde yer alan "Mest-Et"in alkol menüsü, "Alkol yasaklansın" diyen Petekkaya'nın restoranından... Ayrıca Erkan Petekkaya'nın daha önce alkol tedavisi için yurtdışına gittiği de, birçok kez haber olmuştu.

RUHSAT SORUNU

Halk TV sunucusu Çağlar Cilara, kişisel sosyal medya hesabından, konuyla ilgili olarak, "İçki yasaklansın diyen Erkan Petekkaya hem içki içiyor, hem restoranında içki satıyor ve bunu yasa dışı yapıyor. Çünkü işyerinde içki satma ruhsatı yok! Ruhsatsız içki satıyor. Kesin bilgi" diye yazdı.

YEŞİLÇAY’LA MAHKEMELİK OLMUŞLARDI: “LEŞ GİBİ ALKOL KOKUYORDU”

Petekkaya’nın “alkol sorunu” bununla sınırlı değil. Erkan Petekkaya, daha önce de bir dizi setinde yaşanan olayla nedeniyle ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’la mahkemelik olmuştu.

Yeşilçay mahkemede yaşananları şu ifadelerle anlatmıştı:

“Ben 20 yıldır bu sektördeyim, almadığım oyunculuk ödülü yok. Set disiplinini Türkan Şoray, Şener Şen’den öğrendim, çalışmadığım yönetmen yok. Kendisinin (Erkan Petekkaya’nın) alkol problemi var.

Dizinin Yedigöller’de yapılan çekiminde bulunuyordum. Bu sette kapıları kırmaya başladı. Müthiş bir öfke problemi var. Kendi kendime sordum ‘Ben nasıl birşeyin içine düştüm’ diye.

Bu adam, ‘Ben tanrıyım hepinizin parasını ben veriyorum’ diyen egoist bir adam. Set süresince ben seninle aşk yaşıyorum, gözlerine bakamıyorum gibi tuhaf şeyler söylüyordu. Neden diyorum, sen anlarsın gibi imalı sözler kullanıyordu. Ben de uzak durmak istedim. Çünkü leş gibi alkol kokuyordu.

Olay günü, çekeceğimiz sahne yemek sahnesiydi. Erkan Petekkaya alkollü geldi. Biz bir an evvel çekim yapmak istiyoruz tabi. Sahneyle ilgili birtakım sözler söylenmesi gerekiyordu. Bunlar çok romantik vs. diyerek çıkarılmasını istedi.

Oyun gereği diyalog olması gerekiyordu. Romantik bir aşk filmi kurgulanmıştı. Rol gereği bana ‘Hangi şarkıyı seviyorsun’ dedi, bende iddianamedeki şekilde cevap verdim.”

Yeşilçay, Petekkaya’yla yaşadığı sorunlarla ilgili olarak ayrıca “Bu olayın öncesinde otel odasında yapılacak çekim vardı. Öpüşme sahnesi gerekiyordu. Bunu söylediğimde ‘Sen o. rollerini seversin, bayılırsın’ türünde sözler söyledi.

Bunun üzerine sinirlendim yukarıda belirttiğim olay meydana geldi. Benim tek amacım para kazanıp çocuğuma bakmak” demişti.

İLK VE SON OLAY DEĞİL

Odatv’nin edindiği bilgilere göre Petekkaya’nın alkollüyken yaşadığı ilk ve son sorun bu değil. Buna benzer başka olaylar da yaşandı.