Abone Ol

Nur Yerlitaş'tan Bahar Candan'a tepki: Sen gerçek misin?

İşte Benim Stilim 6. Sezon'da Nur Yerlitaş, Bahar Candan'a sen gerçek misin diye sorunca, Bahar "gerçek benim bildiğim gerçekse gerçeğim" dedi. Nur Yerlitaş ise Bahar'ın kontrolü altında olduğunu ve kendisini gözlemlediğini söyledi.

Nur Yerlitaş'tan Bahar Candan'a: Sen gerçek misin?

 Nur Yerlitaş, Bahar'ın kombinine 7 verince Bahar'ın tepki vermemesi üzerine ne oldu 10 mu bekliyordun diye sordu. Bunun üstüne Nur Yerlitaş ve Bahar arasında komik diyaloglar yaşandı. Nur Yerlitaş ben seni Nihal'den daha çok seveceğim galiba deyince Bahar bende sizi onun sizi sevdiğinden çok seveceğim dedi. Bahar daha sonra Hakan Akkaya'nın dediğini tekrarladı ve sizi trolledim dedi. Hakan Akkaya ise ben seni bir trollersem görürsün dedi. Hakan Akkaya daha sonra Nihal'in pantolonunun dar olduğunu söyleyince Bahar iki tane burger yediği için öyle olduğunu iddia etti. Daha sonra Hakan Akkaya, Bahar'ın Yağmur Taktaş'ı rol model aldığını söyledi ve Bahar'a 4 verdi. Jüri ise buna hep bir ağızdan şaşırdı.

Nur Yerlitaş'tan Bahar Candan'a tepki: Sen gerçek misin? - Resim: 1Bahar Candan'ın olay yaratan Instagram pozları

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

YARIŞMACILAR: Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın

Nur Yerlitaş'tan Bahar Candan'a tepki: Sen gerçek misin? - Resim: 2İşte Benim Stilim yarışmacısı Fatma Bahar Candan kimdir? Nihal Candan'ın kardeşi..