Abone Ol

Nur Yerlitaş şaşırttı! Ben gay ruhlu bir manyağım!

FOTO GALERİ - Nişantaşı Plus dergisi ünlü modacı Nur Yerlitaş'la yaptığı röportajda hayatın şifresini çözmeye çalışıyor...

Nur Yerlitaş şaşırttı! Ben gay ruhlu bir manyağım!

NUR YERLİTAŞ FOTO GALERİ

Nur Yerlitaş'in olay yaratan capsleri

Sanatsal, teatral tarafları bol, yelpazesi tavus kuşu kuyruğu gibi rengarenk, şen şakrak bir kadın Nur Yerlitaş.

Abdi İpekçi Caddesinde’ki Cookshop’ta zümrütten akisler sağanağına tuttu bizi. Zeki Müren gibi yaşayan bir efsaneyle sohbet etmek gibi onunla konuşmak. Cennet şelalelerinde ıslanmak gibi.

Hayatın şifresini çözmeye muazzam yaklaşmış (ya da harbi konuşursak) çözmüş bir primadonna o. O Nur Yerlitaş!..

Kimler kimler istiyor onunla söyleşmek.Ancak o herkese bölüştürmüyor süzülmüş, arı sohbetini.
Nişantaşı Plus farkıyla, moda tasarımının Nur’u, Nur Yerlitaş karşısınızda.Mizansensiz-kurgusuz-hesapsız olduğu gibi!

İŞ; BAZEN PARA, BAZEN MASTÜRBASYONDUR BENİM İÇİN…

İşim icabı Nişantaşı’nda yaşıyorum. Nişantaşı’yla aramda kuvvetli bir bağ yok, İstanbul’da yaşamak istediğim tek yer Balat! Camiler kiliseler kaç kültür bir arada. Balat ruhu başımı döndürüyor. İş benim için tabii ki çok önemli. Bazen para kazanmak için çalışırım bazense mastürbasyon yapmak için. Peşinden elbette orgazm gelir. Seksle ilgisi yok bunun. Başka bir şey…

2O’SİNDEYİM!

20 yaşındayım ve 25 yıldır Nişantaşı’nda yaşıyorum.
Kaprisliyim çünkü istediğim şeyleri yapmayı seviyorum, istemediklerimi değil.
Bu çoktandır böyle, köprüyü geçeli beri…
İsterlerse şımarıklık desinler, kendime çok güvenirim.
Ailede büyük bir sevgi yumağı içinde büyütüldüm belki bunun etkisi vardır.

AŞK EN TEHLİKELİ DUYGU!

Aşk tehlikeli bir duygu. Çünkü insanı kendi kendine rezil ediyor. Hayatımda şu an yok... Keşke olsa! Benim ulaşamadığım aşktır.
Ailem benim için aşktan ötede. Bu yüzden ailemi aşktan daha çok önemsiyorum. Eğer ben aşk konusuna girersem bir daha da çıkamam çünkü oraya odaklanır, kalırım. Bir tane bile elbise de yapamam o zaman… Çünkü ben her aşkta kendimi şuursuzca adıyorum, ne varsa dibine kadar yaşıyorum.

İÇİMDE BİR ARTİST VAR!

Hayatla yüzleştikten sonra içimde gizlenen artist kadını ortaya çıkardım.
Belki hep vardı. Yüzleşmem noktalanınca, sahneyi o artiste bıraktım.

HAYATIM BİRAZ HOŞ, BİRAZ LOŞ!

Biraz hoş biraz loş anlatılmaz bir hayat serüvenim var. Şaka bir yana benimkisi zorlu bir hayat serüveni. Hâlen de öyledir. Arslan burcuyum ve zoru seviyorum.

PARAMA GÖRE ÇOK ZENGİN YAŞIYORUM!

Hayatta hiç para olmadı, parayla da işim olmadı. Gece kulüplerinde para saçılma mevzusu bana değil Mehmet Ali Erbil’e ait bir hadisedir. Parama göre çok zengin yaşıyorum. Önceliğimde para yok, ancak huzur var, başarı ve tabii ki ailem var.
HAYATTA EN ÇOK KENDİMİ SEVERİM!

Sevgide piramidin tepesine kendimi koyuyorum. Kendimi seviyorum. Kendimin farkındayım ve kendime önem veriyorum. Konu aşksa ailemdir ilk önce aşık olunacak olan.

AİLEMDEN ÖNCE BEN ÖLMELİYİM!

Annem, kardeşlerim ve yeğenlerim benim için hayatta birinci plandalar. Her şey onlar, onlar her şey. Onların ölümüne, onların yokluğuna dayanamam, içimizden biri ölecekse önce ben ölmeliyim.

ÖLÜM SONSUZ BİR UYKUDUR!

Bana göre ölüm uykudur. Sonsuz bir uykudur. Gidilen yerde belki huzur belki de yargı var.
Belki güzel belki de kötü rüyalar var. Bunu konuşurken bile tüylerim havaya kalktı, diken diken oldu. Bana göre ölünce, hiç uyanılmayan rüyaların içinde olacağız. Ama iyi, ama kötü rüyaların…

BENİM KIBLEM VİCDANIM!

Ölmeden önce vicdanımı çok yükseklerde tutmaya çalışıyorum hep. İyi bir dindar değilim ama kime ve neye göre? Benim inancım Allah’la benim aramda bir kutsal bağ. Vicdanımla bağım çok kuvvetli. O zaman demektir ki ben iyi bir dindarım. Yoğun ibadet edip sonra komplo teorilerinin içinde boğulmayı dinin o yüce manasıyla buluşturamıyorum. Ben böyle bir dindarlığı kabul etmiyorum. Benim dinim, benim kıblem vicdanım…

NOEL AĞACIM DA FATİHA’M DA KALBİMDE NABIZ GİBİ ATAR!

Hayatı bir bütün olarak algılıyorum. Ayrıştırıcı değil. Bilakis birleştirmek, bütünleştirmek lazım hayatı. Yeni yıl arifesindeyiz. Yılbaşı gecesi Noel Ağacım da bir kenarda duracak benim, elimi Allah’a açıp ettiğim Fatiha duam da, pişirdiğim hindi de. Destur da derim... Allah’ın biz insanlara gönderdiği bütün semavi dinlere sonsuz saygım var. Ama şekle değil öze kıymet veren biriyim.


ADAMLARI BOZAN KADINLAR!

Ortada adam gibi adam kalmadığı tezi sağlam, doğru değil. Adamları bozan kadınlar zaten. Kadınlar her şeyi çok çabuk yaşamak isteyerek heyecanları tüketiyorlar. Sonra da adam ya çok şımarıyor ya da çekip gidiyor… Eğer ortada adam gibi adam yoksa bunun sorumlusu biz kadınlarız.

KEDERDEN BESLENİRİM!

Yaratıcılığımın besin kaynağı acılar, hüzünler. Riskli yaşamayı seviyorum. Kaygan zeminleri seviyorum. Hep kaygan zeminlerdeyim zaten. Üstelik maskeli balodayım. Hayat böyle.
Maskenin altındaki kadına sadece ailem ulaşabiliyor. Beni en çok onlar seviyor. Onlar benim Nur Yerlitaş olduğumun farkında bile değil. Benden isteyecek hiçbir şeyleri yok.

“NUR YERLİTAŞ OLMAK”TAN SIKILMADIM!

Nur Yerlitaş manyak birisi. Sıkılmadım Nur Yerlitaş olmaktan. Hayatta, işini ve her şeyi deliliğe dökmüş birisi Nur Yerlitaş. Hayat kaygan bir platform. Herkes birbirinden bir şey istiyor. Düzen bu, yaşamın kuralı bu. Nur Yerlitaş’tan da çok şey bekleyen oluyor. Almadan verme yok. Vermeden de alma yok. Böyle bir hayatın içinde Nur Yerlitaş bazen kendisiyle bazense hayatla dalgasını geçiyor…

SANKİ OLGUNLAŞTIM ARTIK!

Ölümün bilincinde yaşıyorum. Ölüm yokmuşçasına yaşayanlardan değilim. Tabii ki bugüne kadar bir melek gibi saf yaşamadım. Hatalarım, yanlışlarım, gürültü-patırtılarım olmuştur. Ama sanki olgulaştım artık.

GAY BİR RUH TAŞIYORUM!

Önceki hayatımda bir Rus ajanı olduğumu biliyorum. Moskova’da yaşayan, gözünü budaktan esirgemeyen tehlikeli bir ajanmışım. Bunu normal karşılıyorum. Biraz da gay bir ruhum var tabii. Biliyorsunuz gay’lerin bakış açıları, yelpazeleri çok geniş.

ALIŞVERİŞİMİ KENDİM YAPARIM!

Sokağa çıkar, kasaba manava hatta kuruyemişçilere girerim. Alışverişimi kendim yaparım. Esnafla sohbeti severim. Ama sokakta gezenler nasıl giyinmiş, tarzları ne ilgilenmem çünkü öyle yaparsam bir daha sokağa adım atamayabilirim!..

BAĞIŞLAYICI BİRİ DEĞİLİM!

Çok sıkı bir merhamet tutumum vardır. Öyle bol kepçe kimselere dağıtamam. Onu bana kurban olduğum Allah vermiş. Bağışlayıcılığım oldukça seçicidir demek istiyorum. Hayattan bu şekilde çok daha fazla verim alıyorum.

MADEM TÜRKAN ŞORAYLIK VAR, O HALDE OYNAYALIM!

Demet Akalın’ın yeni albümünün ’Türkan’ şarkısının klibiyle yakında karşınızdayım.
Hem kıyafetlerini diktim hem de çıktım klipte oynadım. Hem de kadim dostum, can dostum, kan dostum biricik İzzet Çapa’yla birlikte. Bakalım izleyenler beğenecek mi?

Nişantaşı Plus