Abone Ol

Nur Viral'in ağzını açık bırakan kaçamak sorusu: Kocamı tatile...

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Aile Evlilik Çift Danışmanı ve Psikoterapist Prof. Dr. Ekrem Çulfa çarpıcı yorumlarıyla dikkat çekti.. Canlı yayındaki 'kaçamak' sorusu ise herkesi şaşırttı.

Nur Viral'in ağzını açık bırakan kaçamak sorusu: Kocamı tatile...

Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor.

Canlı yayında izleyicilerin sorularını yanıtlayan Nur Viral gelen itiraflar ve sorular karşısında adeta şoke oluyor.

Nur Viral'e Aile Evlilik Çift Danışmanı ve Psikoterapist Prof. Dr. Ekrem Çulfa'nın konuk olduğu bölüme gelen bir soru herkesi şaşırttı.

Canlı yayında bir konuk 'Kocam arkadaşları ile kısa bir tatile gidecek. Herkes 'gönderme' diyor. Arada kaldım, ne yapmalıyım?' diye sordu.

Prof. Dr. Ekrem Çulfa ise; 'Öncelikle kocalarında kendine özel bir yaşamı olmalı. Haftada bir kez iki üç saatliğine kocalara bir alan açmazsak bu koca ne yapıyor haftalık üç saatten hesaplıyor 300 gün sonra ne diyor 900 saatlik alacağım var diyor. Uyanık flörtöz arkadaşları da onlara diyebilir ki hadi bir tatile gidelim beraber takılalım.

Hani burada eşlerine sadık olanları ben kastetmiyorum. Ama vakti saatinde özgürlük verilmeyen erkek fırsatnı bulunca o yolun yolcusu arkadaşlarıyla da takım olunca. Bu tarz tatillerde kaçamağa yönelebiliyor.

Yalnız gerçekten samimi içten dinlemek ve dinlenmek için tatile giden takım ve erkek arkadaşlar da var. Onları kaçamak yapanlardan iyi ayırt etmek lazım. Kaçamak yapanlar yüzünden ailesine bağlı erkekleri de cezalandırmayın

Bi salın adamları bi görün ne yapacağını. Namuslu erkekleri affdersiniz öbür türlü demeyeyim tam ağzıma geldi, namusu suistimal edenler için biz neden namusluları cezalandırıyoruz.' diyerek sitem etti..