Abone Ol

Nur Bozar kına gecesini yaptı

Daha önceki adıyla “Bu Tarz Benim” şimdiki adıyla “İşte Benim Stilim” adlı yarışma programı ile dikkat çeken Nur Bozar bugünlerde yoğun ama bir o kadar da keyifli bir koşuşturmaca içinde…  

Nur Bozar kına gecesini yaptı

Hayatını Gökhan Şener ile birleştirecek olan Nur Bozar, Kuruçeşme Celebra’da  Kına Organizasyon Erol Yıldırım’ın organizasyonuyla çok özel bir “Kına Gecesi” yaşadı. Farklı kostümlerle önce modern bir İstanbul Hanımefendisi sonra da Osmanlı Sultanı olan Nur Bozar’ın stili bu defa Kına Organizasyon Erol Yıldırım’a emanetti..
Önce ağladı, sonr a oynadı müstakbel eşiyle romantik pozlar vermeyi de ihmal etmedi …
Kuruçeşme Celebra’da gerçekleşen kına gecesi için Kına Organizasyon Erol Yıldırım birbirinden farklı konseptler hazırladı. Her konseptin kostümünün titizlikle hazırlandığı ve mekanın döneme uygun objelerle renklendirildiği gece için Erol Yıldırım “Kına Organizasyon olarak pek çok sanatçı dostumuzun bu özel gününde birlikteydik. Nur Hanım bir Stil yarışmasından geldiği için onun kostümleri, düşünülecek konsept ve kullanacağımız objeler ayrı bir önem taşıyor. Çünkü Kına Organizasyon olarak bu defa da biz jüri karşısında olacağız” dedi.
Nur Bozar önce Hürrem Sultan kıyafetiyle yüzü kapalı bir şekilde duvakla çıktı sahneye. “Yüksek Yüksek Tepelere” şarkısıyla duygusal anlar yaşadı. Müstakbel eşi Gökhan Şener de davullar eşliğinde yanına geldi. Duvak açılınca iki sevgili romantik dakikalar yaşadı.
Yarışmanın bugünlerde en çok konuşulan ismi Şilan Makal da Nur Bozar’ı yalnız bırakmadı…
Şilan Makal bugünlerde yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden… Makal da bu özel gecede arkadaşını yalnız bırakmadı. Kına Organizasyon’un döneme özel olarak hazırladığı Sultan salıncağından verilen pozlardan sonra, Bozar bu defa da farklı bir konsept olan “İstanbul Hanımefendisi”  olarak çıktı sahneye. Mor kostümüyle büyük beğeni toplayan Nur Bozar ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

NUR BOZAR FOTOGALERİ

NUR BOZAR KİMDİR?

Nur Bozar ve Kutsi meğer yıllar önce...

İşte Nur Bozar'ın çocukluğu

Nur Bozar'ın yeni hayatı

Nur Bozar'ın poposu Bu Tarz Benim'i karıştırdı

Nur Bozar, Salma Hayek oldu