Abone Ol

NTV'den Meral Akşener'e Canlı Yayında Sansür

İYİ Parti lideri Meral Akşener konuşmasında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosu ekrana getirilince NTV yayını kesti.

NTV'den Meral Akşener'e Canlı Yayında Sansür

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantılarında video izletmesine bugünkü grup toplantısında yanıt verdi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın geçtiğimiz hafta bir şehit yakınına küfür etmesinin yankıları sürerken, gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarına çevrilmişti. Akşener, bugünkü grup toplantısında Türkkan ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı.

Türkkan'ın bir hata yaptığını söyleyen Akşener, "bunu mazur göremeyiz" dedi ve AKP'lilerin tavırlarını eleştirdi. Akşener, "Bu olay sayesinde AK Parti gönüllerindeki kadın ve şehit hassasiyetini keşfettiler. Dün akşam kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda muhalefetten, STK'lara kim varsa demediğini bırakmadı. Utanmadan işi İstanbul Sözleşmesi'ne kadar getirdi. Hatta kantarın topuzunu kaçırıp Lütfü beyin kredi borcunu açıklayıp kanunları bile çiğnedi." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Erdoğan'ın her hafta bir video hazırlatıp izlettiğini anımsatan Akşener, İYİ Parti tarafından hazırlanan videoyu grup salonunda kurmaylarına ve toplantıyı takip edenlere izletti.

Akşener'in videoyu izletmeye başlamasıyla birlikte canlı yayında olan NTV, yayını apar topar kesti.