Abone Ol

NTV Spor kapanıyor, yerine hangi kanal geliyor?

NTV Spor'un bu gece itibarıyla yayınları duruyor. Yerine ise DMAX yayına başlıyor.

NTV Spor kapanıyor yerine hangi kanal geliyor?

Doğuş Grubu bünyesindeki NTV Spor'un 17 Mart Çarşamba günü 22:30’da yayınları duruyor.

Discovery Networks Türk seyircilerine bugün, erkeklere yönelik en iyi yaşam tarzı ve eğlence içerikli ücretsiz yayın kanalı DMAX’in yayına gireceğini duyurdu.

Duyuru, Discovery'nin Doğuş Medya Grubu’ndan NTV Spor'u satın alım işleminin başarılı bir şekilde tamamlanmasını takip ediyor. 17 Mart Cumartesi günü 22:30’da, DMAX, NTV Spor'un yerini alacak ve Discovery'nin Türkiye pazarında TLC’den sonra şifresiz yayın yapacak ikinci kanalı olacak.

Discovery Networks Türkiye Başkanı ve Genel Müdürü Lydia Fairfax “DMAX kanalını Türkiye pazarına tanıtmaktan ve kanal portföyümüzü daha da genişletip çeşitlendirmekten ötürü oldukça heyecanlıyız. DMAX zorlu mesleklerden, spor ve arabalara ve en iyi senaryolu içerikleri izleyicilere sunarken aynı zamanda onları eğlendirecek, aydınlatacak ve onlara ilham verecek. İzleyiciler kanalı izlerken çok keyif alacak!” dedi.

DMAX, aksiyon yüklü içeriğini ve şaka yollu anlatımını evlerinize getirerek sizi sıradanlıktan çok uzaklara götürecek. DMAX’te önümüzdeki haftalarda yayınlanacak öne çıkan programlar şöyle:

Senaryolu TV dizileri kanalda olacak

Yayınlandığı tarihten itibaren büyük ses getiren ve kıyamet sonrasını anlatan korku dizisi FEAR THE WALKING DEAD, bu yılın sonuna doğru DMAX ekranlarında özel bölümleriyle yayınlanacak. İnsanların kaçmak, sırları gizlemek ve geçmişlerini gömmek için geldiği bir kentte, gizemli bir salgın, lise rehber öğretmeni Madison Clark ve İngilizce öğretmeni Travis Manawa'nın sağlamayı başardığı kırılgan istikrarı tehdit ediyor.