Abone Ol

NTV, CNN Türk, Habertürk de oradaydı: Atalay'ın sözlerini sadece FOX Haber yayınladı

Medyafaresi.com detay haber- Türk-iş Başkanı Ergün Atalay ile Çalışma Bakanı Selçuk'un mikrofonlara yansıyan konuşması gündemi sarstı. Atalay'ın sözlerini aslında o masada mikrofonu olan tüm haber kanalları duydu. Ancak FOX Haber dışındaki hiçbir kanal bu sözleri yayınlamadı. Peki neden?

NTV, CNN Türk, Habertürk o sözleri niye yayınlamadı?

Medyanın mikrofonları açıktı, ama gözleri ve kulakları kapalı kaldı..

Önceki gün Kamu işçilerine yüzde 8+4 zamda anlaşan hükümet ve Türk-iş ortak açıklama yaptı. Türk-iş Başkanı Ergün Atalay ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk kamu işçilerini hayal kırıklığına uğratan düşük bir zam oranına imza attı.

Ancak tüm medyanın takip ettiği basın toplantısında ilginç bir olay yaşandı. Eliyle masadaki ayaklı mikrofonu kapatarak sesinin duyulmadığından emin olan Türk-iş Başkanı Atalay Bakan Selçuk'a dönerek, "Uzasa işi karıştıracağız, en azından kapattım böyle" dedi. Ardından ikilinin diyalogu devam etti.

Atalay, önündeki mikrofonu kapatırken, masada yan yana dizilmiş olan televizyon kanallarının kendi mikrofonlarının kayıtta olduğunu fark etmemişti.

NTV, CNN Türk, Habertürk de oradaydı: Atalay'ın sözlerini sadece FOX Haber yayınladı - Resim: 1

Bu sözleri tüm haber kanalları, masadaki mikrofonlarıyla kaydetti.

Ancak tuhaf bir durum oldu.

Akşam ana haber bültenleri başladığında sadece FOX Ana Haber Atalay'ın sözlerini yayınladı. Masadaki Mikrofonlarıyla diyalogları kaydeden haber kanallarının hiçbiri Atalay'ın sözlerine yer vermedi.

Türkiye'nin günlerdir tartıştığı bu görüntüleri elinde olmasına rağmen yayınlamayan, haberi yokmuş gibi yapan haber kanallarının ne kadar habercilik derdi taşıdığı da sorgulanmalı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Medyafaresi.com