Abone Ol

No:309 dizisinin 9.bölüm fragmanında Lale herkesi şaşırtacak!

No: 309 dizisinin çok eğlendiren son bölümünün ardından 9.bölüm fragmanı da yayınlandı. No: 309 hayranları yeni bölümde neler olacak diye merak ederken 9.bölüm fragmanı dizi biter bitmez yayınlandı.

No:309 dizisinin 9.bölüm fragmanında Lale herkesi şaşırtacak!

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi No: 309 dün akşam çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Yayınlandığı saatlerde sosyal medyada da çok konuşulan dizide bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

No:309 YENİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Onur’un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur’a karşı olan duygularını sorgular. Ona karşı kontrollü ve mesafeli olmaya karar verir. Lale’nin bu duygularından habersiz olan Onur Lale’nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür.. O da Lale’ye karşı gardını alır.. Ağva da yakınlaşan Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır.. Betül sinsi planlarına devam etmektedir. Fotoğrafları İsmet’e gösterir.


No:309 9.BÖLÜM FRAGMANI

No:309 SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer. Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?
Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!