Abone Ol

No: 309 dizisi 50. Bölüm fragmanında Lale'nin muhteşem dönüşü

Onur'un başına gelenler sebebiyle ona daha da sıkı sarılan Lale, No: 309 50. yeni bölüm fragmanında Onur'a daha da yakınlaşıyor. İşte, Onur ve Lale arasında geçen o görüntülerin yer aldığı NO: 309 50. yeni bölüm fragmanı...

No: 309 dizisi 50. Bölüm fragmanında Lale'nin muhteşem dönüşü

No: 309 50. yeni bölüm fragmanında uzun zamandır attığı triplerle Onur'u canından bezdiren Lale, müthiş bir geri dönüş yapıyor.

No: 309 yayınlanan 50. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu anlar yaşatacak. Ekranların eğlenceli ve hareketli dizisi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Onur yaşadığı kaza sonucunda Lale ile olan ilişkisini sorgulamaya başlıyor. İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanı.

Onur yaşadığı kaza sonucu hayatını ve Lale ile olan ilişkisini sorgulamaya başlar. Lale'ye tavır alır. Onur'un bu hali Yıldız ve Songül’ün de gözünden kaçmaz ikisi için de endişelenirler. Lale ise Onur’un bu soğuk davranışlarına çok üzülür ve Onur'un gönlünü almak için her yolu denemeye karar verir. Acaba Lale başarılı olabilecek midir?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Onur ve Lale Ağva'da temiz bir sayfa açmaya karar verseler de, Filiz ve Erol buna engel olmak için her yolu dener ve sonunda da başarır. Onur ve Lale bir anda kendilerini büyük bir kavganın içinde bulur. Ama bu seferki kavgalarının sonucu farklı olacak Onur ve Lale’nin aşkları beklemedikleri bir şekilde sınanacaktır.