Abone Ol

No: 309 11. Bölüm fragmanı: Onur ve Lale iyice yakınlaşıyor!

No: 309 son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi No: 309 11. yeni bölüm fragmanında Onur ve Lale doğuma hazırlık kurslarına gidince birbirlerine iyice yakınlaşırlar. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

No: 309 11. Bölüm fragmanı: Onur ve Lale iyice yakınlaşıyor!

No:309 dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. No: 309 dün akşam ekrana gelen nefes kesen son bölüm ardından 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 11. yeni bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen detaylar haberimizde...


Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Tolga Pulat'ın oturduğu, başrollerinde ise Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı No: 309 24 Ağustos 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

NO : 309 10. yeni bölümde neler yaşanacak?

Babaanne İsmet’in eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir.

NO: 309 DİZİ SETİNDEKİ AŞK GERÇEK OLDU!

No:309 adlı dizide karı kocayı canlandıran Gökçe Özyol ile Fatma Toptaş’ın set arkadaşlığı aşka dönüştü.

Sette başlayan oyuncu aşklarına bir yenisi daha eklendi. Fox TV’nin sevilen dizisi No:309’da rol alan Gökçe Özyol ile Fatma Toptaş’ın set aşkı gerçeğe dönüştü. Dizide karı kocayı oynayan ikili, yeni aşka yelken açtı. Bir süredir birlikte olduğu öğrenilen çift, geçtiğimiz ayda Bodrum’da birlikte kısa bir tatil yapmıştı.

milliyet