Abone Ol

Nişanlı çiftin çıplak fotoğraflarını çekince...

Çorum’da nişanlı çiftin uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yaptığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 39 yaşındaki Abbas T., mahkemede suçlamaları kabul etmedi.

Nişanlı çiftin çıplak fotoğraflarını çekince...

Çorum’da iki yıl önce meydana gelen olayda iddiaya göre Abbas T., o dönem nişanlı olan 24 yaşındaki Ö.S. ve 21 yaşındaki B.S.’nin uygunsuz görüntülerini çekerek iddiaya göre şantaj yaptı. Çıkan tartışmada Abbas T., Ö.S.’yi bıçakla yaraladı.

Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan suçlamayı reddeden Abbas T., "Ben o gün araziye solucan toplamak amacıyla gitmiştim. Bunları uygunsuz halde gördüm. İkisi de belden aşağı çıplaktı. Amacım cep telefonu ile çekip polise vermekti. Benim fotoğraf çektiğimi gördüler ve kavga ettik. Denildiği gibi tehdit edip genç kıza saldırdığım söylenmektedir. Bunların hiçbirisi doğru değildir. Ayrıca böyle bir ilişkiye girmeyi doğru bulmuyorum. Ben kimseye saldırmadım" dedi.

O dönem nişanlı, şimdi ise evli olduklarını söyleyen Ö.S. ise, "Olay günü ben eşimle birlikteyken, bu kişi arkamızdan geldi ve eşime sarıldı. Bu kişi bana bıçak savurdu. Elimi kesti. Sonra birkaç yumruk attım, bilinci kapandı. Sonra korkup eşimi de alıp o bölgeden uzaklaştık" diye konuştu.

Mahkeme heyeti eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.