Abone Ol

Niran Ünsal o anları anlattı: Gece geç saatlerde...

Akciğer ve pankreas kanserine yakalanan 50 yaşındaki şarkıcı Naşide Göktürk, hastaneye kaldırıldı.

Niran Ünsal o anları anlattı: Gece geç saatlerde...

'Sakın Ha’ şarkısıyla 90’lı yıllara damgasını vuran Göktürk, Niran Ünsal’ın şirketi NÜMüzik’ten çıkaracağı albümün çalışmaları sırasında stüdyoda fenalaştı.

O sırada Göktürk'ün yanında olan Niran Ünsal hemen ambulans çağırarak ünlü şarkıcıyı Florence Nightingale Hastanesi’ne götürdü.

Naşide Göktürk’ü bir an olsun yalnız bırakmayan Niran Ünsal, ambulans’ın ön koltuğunda hastaneye geldi.

Niran Ünsal o anları anlattı: Gece geç saatlerde... - Resim: 1Naşide Göktürk hastaneye kaldırıldı!

Naşide Göktürk'ü hastaneye giderken yalnız bırakmayan Niran Ünsal yaşadıklarını anlattı:

"Dört gündür Naşide ile birlikteydik. Dışarı çıktık,yemek yedik. Akşam saatlerinde stüdyoya geldik. Birlikte düet yapacağımız bir şarkı vardı.
Gece geç saatlerde tansiyonu ile ilgili bir problem yaşadı. 8 aydır tedavisinde ona yardımcı olan doktoru Esat Namal'a ulaştık. Bize hastaneye götürmemiz gerektiğini söyledi. Ambulansla hastaneye gittik. Tahlil ve tetkiklerin ardından yatış işlemi yapıldı. Naşide Göktürk mücadeleye devam ediyor. Bu onun sloganıdır zaten. Gece 02.30 civarı yanından ayrıldım. sık sık haber alıyorum. Sosyal medyadan çok fazla mesaj gönderen var. Hayranlarına cevap veremediği için çok üzgün. Şunu açıkça söyleyebilirim: mücadeleye devam!"

'Hatıra albümü onun elinden çıktı'

Naşide Göktürk benim çok kıymetli bir dostum, arkadaşım, manevi ablam. Onunla çok özel bir dostluğumuz var. Son albümü onun elinden çıktı ve 15 gün sonra raflardaki yerini alacak. Albümünde benim de bir şarkım var. Sezen Aksu, Şehrazat, Kadir Tapucu, Metin Şentürk, Suat Aydoğan, Ara Dinçel, Serap Ezgü ve Mehmet Ali Erbil bu albümde Naşide Göktürk'ü yalnız bırakmadı. Hayranlarına iletmek istiyorum, biz hem yapımcısı hem prodüktörü Niral Ünsal ve İbrahim Gugu olarak albümün tüm gelirini Naşide Göktürk'e bıraktık.

(Hürriyet)