Abone Ol

Niran Ünsal, kendini savundu pop yıldızlarına taş attı

Niran Ünsal uzun bir aradan sonra tesettürden vazgeçme kararıyla gündemde... Sanatçı, hafta sonu verdiği bir röportajda bu kez popun iki ünlü ismi Demet Akalın ve Hande Yener'i hedef aldı

Niran Ünsal, kendini savundu pop yıldızlarına taş attı

Niran Ünsal, bir kez daha medyanın dikkatini çekmeyi bildi. Yaklaşık iki sene önce aniden tesettüre girme kararı alıp, bazı sanatçıların çektiği kliplere yaptığı ‘porno’ benzetmesiyle çok konuşulan Niran Ünsal, geçtiğimiz günlerde başını açtığını açıklayarak yine tüm kamuoyunun dikkatini çekmişti.

Ünsal’ın bu kararını, katıldığı ‘Duymayan Kalmasın’ adlı TV programında “Ticari kayıp yaşadığımdan başımı yeniden açtım” sözleriyle paylaşması ise sosyal medyada büyük tepki çekmiş, sanatçı kısa sürede trend topic olmuştu.

“ACI BİR TECRÜBEYLE ÖĞRENDİM”
Ünsal’ın tesettür kavramını kullandığını düşünen binlerce kişi sosyal medya hesaplarından Ünsal’a tepki yağdırdı. Sanatçı, bugün Posta Gazetesi’nde çıkan röportajında ise kendisini savundu ve şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’de başörtülü savcı, doktor, hakim her şey var. ‘Şarkıcı neden olmuyor?’ dedim. Olmuyormuş çok acı bir tecrübeyle öğrendim. Konser oranları çok düştü. Televizyon yapımcıları programlara çağırmıyor”…

Ünsal, bu arada röportajında müzik dünyasının ünlü isimlerini hedef aldı. “Sizce pop müziğin kraliçesi kim?” sorusuna “Hiç kimse… Herkes çıkıp kendi kendine krallığını, kraliçeliğini ilan ediyor. Ama kusura bakmasınlar. Türkiye krallıkla yönetilmiyor. ‘Sen nerenin kraliçesisin?’ diye sormazlar mı adama” diye cevap verdi. Ünsal’ın bu sözlerine kraliçelik yarışı yapan ve kendilerinden sürekli bu şekilde söz eden Hande Yener ile Demek Akalın’ın ne tepki vereceği merak konusu oldu.