Abone Ol

Nina Kotelnikova'dan kışkırtıcı pozlar! Kelebek oldu...

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ Nina Kotelnikova ünlü modacı Ramazo Roma’nın 2013 spring summer koleksiyonun yüzü oldu.

Nina Kotelnikova'dan kışkırtıcı pozlar! Kelebek oldu...

NİNA\'NIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Bir dönem İtalya’da yaşayan ve orada top modellik yapan Nina artık Türkiye’ de…


Geçtiğimiz aylarda sık sık Türkiye’ye gidip gelen Top Model bir müddet Türkiye’de yaşamaya karar verdi. ‘Nina ‘ , Türkiye’nin kendisine  hem aşk, hem de iş anlamında çok uğurlu geleceğini söylüyor…


Şimdiye kadar birçok ünlü derginin  kapak  modeli olan ; Nina Kotelnikova ünlü modacı Ramazo Roma’nın 2013 spring summer koleksiyonun yüzü oldu.



Bu özel koleksiyon ile  kamera karşısına geçen Nina güzelliği ve yetenekleriyle Türkiye’ de birçok başarıya imza atmaya hazırlanıyor..


Kazakistan doğumlu olan Nina’nın babası Gürcü annesi ise Polonyalı. Çocukluğundan beri manken olmayı hayal eden güzel model, Üniversitede ekonomi yönetimi okurken bir yandan da San Belle isimli modellik okuluna devam ederek kendini geliştirmiş. Müzik eğitimi de alan Nina aynı zamanda iyi bir  piyanist.


1.78 Boyunda 90-60-90. Ölçülerinde olan güzel model Nina, Kazakistan’daki Elit isimli güzellik yarışmasında birinci olarak güzelliğini de tescillemiş. Üç yıl İtalya, Paris ve Çin’de mankenlik ve fotomodellik yapan Nina, şimdilerde İstanbul aşığı…


Kariyerine İstanbul’da devam etmek isteyen güzel model bunun için çok çalışıyor. Gece hayatı yok, spor yapıyor ve Türkçesini geliştiriyor. Oyunculuk tekliflerine de açık olan Nina oyunculuk dersleri  de alıyor..

Çok yakında önemli projelerin içerisinde yer olacak olan Nina  Türkiye’de gördüğü ilgiden   oldukça memnun ve mutlu…