Abone Ol

Nilperi Şahinkaya striptiz sahnelerine kırılmış!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Mesude'si Nilperi Şahinkaya, Closer'da ki striptiz tepkilerine kırgınmış.

Nilperi Şahinkaya striptiz sahnelerine kırılmış!

Senegal’de dünyaya gelen 24 yaşındaki oyuncu, 25’inci yılını özel bir sayıyla kutlayan ’Tempo’ dergisine konuştu. Şahinkaya, dizileri, tiyatroyu çok seviyor ama gönlünde yatan aslan sinema

Nilperi Şahinkaya’nın ses getiren striptiz sahneleri!.. FOTO GALERİ

Diplomat bir babanın tek kızı, bu nedenle çocukluğu çok farklı ülkelerde geçmiş. "Babam Senegal’de görevliyken doğdum. Daha sonra ailemle birlikte Düsseldorf, Paris ve Bern’de yaşadım" diyor. Öğrendiği dört dil, en büyük avantajı. Kendini bildi bileli yapmayı istediği işse oyunculuk. 15 yaşında döndüğü Ankara’da, bu hayalini gerçeğe dönüştürme şansı bulmuş. Onun için kapılar, liseden sonra girdiği Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’yle açılmış. Okurken, bir yandan da Ankara’da çekilen ’Deniz Yıldızı’ dizisinde oynamış. İstanbul macerasıysa üç sezondur yer aldığı ’Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisiyle sürüyor. "Üniversiteden mezun olur olmaz, ajansımla yeni projelere odaklandık. Birkaç deneme çekimine gittim, sonunda Mesude rolünü üstlendim" diyor.

’’BABAM OYUNCU AÇ KALABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORDU’’
Malum, Mesude iyi bir karakter değil. Çevresinin, özellikle de Ankara’da yaşayan babasının tepkisi nasıl oldu acaba? "Babam genel olarak oyunculuğu seçmem konusunda tedirgindi. ’Oyuncu aç kalabilir’ diye düşünüyordu. Zamanla alıştı" diyor.

İŞTE NİLPERİ ŞAHİNKAYA’NIN O FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

’’TEPKİLERE KIRILDIM’’
Oyunculuk serüveni, ’Öyle Bir Geçer Zaman Ki’yle sınırlı değil. Geçen sezon Tiyatro İstanbul’da, film uyarlaması ’Closer’la bilinen tiyatro oyunu ’Yaklaştıkça’da Esin Harvey, Şencan Güleryüz ve Murat Han’la başrolleri paylaştı. Oyundaki striptiz sahneleri çok konuşuldu. Tepkilere biraz kırıldığını söylüyor: "Konuşulmasını bekliyordum ama sadece striptiz sahnelerinin konuşulmasını beklemiyordum, hele bu kadar uzamasını hiç beklemiyordum." Ömür boyu tiyatro yapmak istiyor. Üstelik gözü de avangard oyunlarda. Ama hedefi başka; "Gönlümde hep sinema var" diyor.