Abone Ol

Nilgün Belgün’den sapık Felsefe öğretmeni hakkında sert paylaşım

Oyuncu Nilgün Belgün yaptığı açıklamalarla Türkiye gündemine oturan Felsefe öğretmeni Ercan Harmancı hakkında paylaşımda bulundu.

Nilgün Belgün’den sapık Felsefe öğretmeni hakkında sert paylaşım

Konya Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görevli Felsefe öğretmeni Ercan Harmancı, sosyal medya hesabından beden eğitim dersinde eşofman giyen öğrencilerin zina yaptığı imasına bulundu.

Harmancı, ‘Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor. Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir’, ‘Kız öğrencilerin giydiği eşofman onları çıplak yapar’, şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Nilgün Belgün’den sapık Felsefe öğretmeni hakkında sert paylaşım - Resim: 1İmam Hatip öğretmeninden skandal mesajlar: Sapık duygularım...

Bu paylaşımların ardından sosyal medyada Harmancı hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı. Konuyla ilgili çok sert paylaşımlar yapılırken ünlü isimler de konuya kayıtsız kalmadı.

NİLGÜN BELGÜN’DEN TEPKİ MESAJI

Felsefe öğretmeni Ercan Harmancı’nın sözlerine tepki gösterenlerden biri de oyuncu Nilgün Belgün oldu. Belgün twitter hesabından hakkında soruşturma başlatılan öğretmenle ilgili olarak şunları yazdı:

Nilgün Belgün’den sapık Felsefe öğretmeni hakkında sert paylaşım - Resim: 2

(SÖZCÜ)