Abone Ol

Nilgün Belgün: Kaypak değilim, ne olduğum belli

Kendi yazıp oynadığı tek kişilik gösterisi Aşk ve Komedi 8 yıldır sahnede olan Nilgün Belgün Cumhuriyet gazetesinden Ebru D.Dedeoğluna oyununu ve hayata bakışını anlattı

Nilgün Belgün: Kaypak değilim, ne olduğum belli

Usta oyuncu Nilgün Belgün, Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.

Gazeteci Ebru D.Dedeoğlu'nun gösterinizde, sosyal medyada bu sahiciliğiniz çok belli. İnsanlar da siz de bunu çok seviyorlar bunun sırrı nedir sorusu üzerine Ben bir Cumhuriyet kadınıyım cevabını veren Belgün:

Ayrımcılığı sevmem. Kutuplaşmayı sevmiyorum. Çok açık. Kutuplaşmak ve ayrışmak insanları mutsuz ediyor. Benim her partiden dostlarım vardır, görüşürüm, konuşurum. Bunu da saklamam. Saklanacak bir durumum yok. Bu dostluklarımı karşıt görüşleri için bozmam. O onun görüşüdür. Onu bağlar beni bağlamaz. Benim bir duruşum bir dünya görüşüm var.

Ben bir Cumhuriyet kadınıyım. Bunu her yerde söylüyorum. Oyunumun içinde de Atatürk sayesinde sizin karşınızdayım, Atatürk’ün ilkelerine sıkı sıkı sarılın diyorum. Bunu kimse söylemedi bugüne kadar. Bunu aslanlar gibi söylüyorum. Benim ne tarafa baktığım çok belli ama bu benim dostlarımla yaptığım işlerle bağdaştırılmamalı.

Kimseye hesap vermem hiçbir konuda. Anlatabildim mi? Onun için her yere yüzüm ak alnım ak giderim. Herkes tarafından da sevilirim. Kaypak değilim. Ne olduğum belli. Kavgayı sevmiyorum. Mutlu olmayı seviyorum. Ülkemin de mutlu olmasını istiyorum dedi

Röportajın devamı için tıklayınız