Abone Ol

Nihat Hatipoğlu'nu şaşırtan Kandil gecesi cinsellik sorusu

Nihat Hatipoğlu, kadın izleyiciden gelen "Kandillerde eşimle ilişkiye girebilir miyim?" sorusuna "Kandillerde eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok" yanıtını verdi.

Kandil gecesi kocamla ilişkiye girmemiz caiz mi?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor. Programın son yayınlanan bölümünde kadın izleyicilerden biri Hatipoğlu'na "Kandillerde eşimle birlikte olursam günah olur mu?" sorusunu yöneltti.

"KANDİLLERDE BİRLİKTELİK OLABİLİR"

Kandillerde eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan herhangi bir mahsuru olmadığını belirten Nihat Hatipoğlu, "Kandillerde evlenmenin, gerdeğe girmenin, eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok. Günah değil. Bana çok soruyorlar umrede karı-koca yakınlaşabilir mi? Yakınlaşabilir tabii... Edebe aykırı değildir. Sadece ihramlıyken birleşmek ve kadın adetliyken birliktelik caiz değildir" dedi.



"ÇOCUK SAKAT DOĞAR MI?"

Kadın izleyicinin "Çocuk sakat doğar mı?" sorusunu da yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, "Kandilde bir araya gelmenin çocukla ilgisi yoktur" ifadelerine yer verdi.