Abone Ol

Nihat Doğan'a MHP'li İsimden Ağır Sözler: Ülkücü Gereğini Yapar!

Türkücü Nihat Doğan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Kaba tarafından tehdit edildiğini açıklayarak, sosyal medya hesabı üzerinden Devlet Bahçeli'ye seslendi.

Nihat Doğan'a MHP'li İsimden Ağır Sözler: Ülkücü Gereğini Yapar!

Türkücü Nihat Doğan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Kaba tarafından tehdit edildiğini açıklayarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir soru sordu.

Nihat Doğan, “İstanbul il başkan yardımcınız beni boğmakla ölümle tehdit ediyor. Gökhan bey Kürt ölür Kürt eğilmez Yumruk yapılmış el her daim Boğmak öldürmek tehdit etmekten başka hiç bir vasfı olmayan bu adam partinize yakışıyor mu ? syn @dbdevletbahceli” açıklamasında bulundu.

Nihat Doğan'a MHP'li İsimden Ağır Sözler: Ülkücü Gereğini Yapar! - Resim: 1

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  Özel Kalem Müdür Yardımcısı M. Bilal Aydın ise Nihat Doğan’a “Ülkücü tehdit etmez, gerekirse eğer gereğini yapar embesil Nihat! Düğmene kim bastı bilmiyorum ama sürekli ‘kürt’ kimliğini kullanıp ayrıştırıyorsun.  ‘Bin yılda karıldı bu ülkenin harcı, ayrıştırmak kimin harcı!’ diyen Liderin evlatlarının kesip attığı tırnak bile olamazsın” diye karşılık verdi.

Nihat Doğan'a MHP'li İsimden Ağır Sözler: Ülkücü Gereğini Yapar! - Resim: 2