Abone Ol

Nihat Doğan Özgecan'ın ailesine gidip özür diledi

Mersin’de geçtiğimiz yıl katledilen Özgecan Aslan hakkında attığı tweetle tepki çeken Nihat Doğan, annesini yanına alarak Özgecan Aslan’ın ailesini ziyarete gitti.

Nihat Doğan Özgecan'ın ailesine gidip özür diledi

Türkücü Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde Özgecan'ın ailesini ziyaret etti

Türkücü Nihat Doğan'ın o dönem attığı “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” tweet büyük tepkiye neden olmuştu. Magazin D'nin haberine göre, Doğan, geçtiğimiz günlerde Özgecan'ın ailesine ziyaret etti.
Nihat Doğan'la birlikte kameraların karşısına geçen Özgecan'ın babası Mehmet Aslan şunları söyledi:

"Şu anda artık Nihat Bey'in annesi de benim annem, Nihat Bey de benim kardeşim.

Nihat Doğan Özgecan'ın ailesine gidip özür diledi - Resim: 1Özgecan Aslan Kimdir?

Bundan sonra Özgecan'lar için melekler için bu vatandaki herkes barış ve sevgi içinde yaşamayı başarırsa o zaman kazanacağız." Nihat Doğan "Ben sadece kendilerini dolaylı dahi olsa üzdüysem özür dilerim. Ben buraya gelip kendilerinin elini öpmek, kendileriyle helalleşmek istedim. Allah razı olsun. Ben buradan şunu söyleyeyim başta 'Özgecanlar Derneği’ olmak üzere elimden maddi-manevi ne geliyorsa bir nefer gibi çalışacağıma namus ve şerefim üzerine yemin ederim" açıklamasını yaptı.

Nihat Doğan Özgecan'ın ailesine gidip özür diledi - Resim: 2Nihat Doğan'ın Özgecan Tweet'i büyük tepki çekti

Nihat Doğan'la birlikte Özgecan'ın ailesinin yanına giden annesi de "Allah razı olsun kapılarını bize açtılar. Allah herkesten razı olsun onların evladı benim evladım. Benim içim yanıyor" dedi.
İki aile daha sonra Özgecan'ın mezarını ziyaret etti.