Abone Ol

Nihat Doğan Berna Laçin'i neden FETÖ'cü ilan etti?

Nihat Doğan, darbe girişimi sonrası sosyal medyadan vatandaşlara evlerinde oturması çağrısı yapan Berna Laçin hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı

Nihat Doğan Berna Laçin'i neden FETÖ'cü ilan etti?

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programı yorumcusu Nihat Doğan, darbe girişimi sonrası sosyal medyadan vatandaşlara evlerinde oturması çağrısı yapan Berna Laçin hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

"BU KADININ DİZİSİNİ FİLMİNİ HATIRLAYAN VAR MI?"

"Berna Laçin kimdir?" şeklinde bir soru yönelten Nihat Doğan, şu ifadelere yer verdi: "Berna Laçin en son ne zaman film yapmıştır? Yapılan bu filmi kaç kişi izlemiştir? Bu kadının filmini, dizisini hatırlayan var mı? Sanatçı mıdır nedir? Ortaya ne koymuştur? Ancak yıllardır bu kadın hep ekranda var.

"BERNA LAÇİN'E NİÇİN HEP REKLAM ÇEKİLİR?"

Halkta bir karşılığı olan isimlerle reklam çekersin, halkın dürüstlüğüne inandığı isimlerle reklam çekersin. Bu Berna Laçin'e niçin hep reklam çekilir, niçin hep para verilir? Bunun sebebi bu tarz gizli örgütlerin kendilerine destek verenlerin arkasında durmasıdır. Bu isimler çok kritik operasyon noktasına gelince bu örgüt tarafından kullanılır. Bunları bu yüzden tutup, bu yüzden beslerler."