Abone Ol

Nihal stüdyoyu terk etti, Özden neden ağladı?

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümüne Çiğdem Çelik ve Özden Cerrahoğlu damga vurdu

Nihal stüdyoyu terk etti, Özden neden ağladı?

22 bin TL'lik çanta ile Nazlı Hamarat'ı solladı!

İşte Benim Stilim jürisini hiç böyle görmediniz!

İşte Benim Stilim All Star 10 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik, Özden Cerrahoğlu'nun 1 haftadan beri yarışmaya dahil olmadığını ve rol yaptığını söyleyince Özden güçlü bir rakip olduğu ve diğer güçlü rakipler elendiği için Çiğdem'in bu tutumunu anladığını ve kendisine psikolojik baskı yaptıklarını söyledi.

Çiğdem, Özden'in kaprisini çekmek istemediğini söyleyince Özden'de "Bende senin agresifliğini çekmek zorunda değilim" diye cevap verdi. Ayşenur, Özden'in güçlü rakip yorumuna "Sen kendinden başka güçlü rakip görmüyor musun?" diye sordu ve "Sen hırsına yenik düşmüş bir rakipsin" dedi. Çiğdem burada sadece giyinerek güçlü rakip olunmadığını ve ayrıca buranın reality şov olduğunu söyledi. Nihal Candan, Çiğdem'in yorumunu yaparken yine parayı araya katmasına gülünce Ayşegül Doğan, Nihal'in gülerek konunun ciddiyetini bozduğunu ve dalga geçtiğini söyledi. Çiğdem'in "Arka tarafta biz birbirimize gülerek yorum yapalım halk bizi çok seviyor" dediğini söyleyince Çiğdem sinirlendi ve bende uzak durun diye çıkıştı. Nihal, Çiğdem'in kendisine bağırmasına daha fazla dayanamadı ve "Bana bağırma" diye bağırarak Çiğdem'i susturdu.


Sinem Umaş ise burada bu şekilde kavga etmelerine rağmen kuliste gayet samimi olduklarını ve bu şekilde kavga eden insanların dışarıda da konuşmamaları gerektiğini söyledi. Çiğdem ise Nihal'in arkada kendisine samimi davranmasına dayanamadığını söyledi. Çiğdem Çelik, Nihal Candan'ın oynadığını kendisinin bile Nihal'in sevgisine inanacağını söyledi. Çiğdem, Nihal'in söylediklerini yayında söylemesinin kendisini küçük düşürdüğünü söyledi.


Tartışma sonunca Nihal Candan gözyaşlarına hakim olamadı. Nihal'in her tarafla mücadele ettiğini ve bu anı unutmaması gerektiğini söyledi. Nihal ise "Bunun Özden ile bir alakası yok ben kendi düşüncelerin için mücadele ediyorum. Özden'in üzgün durmasını bende eleştiriyorum ama bu şekilde düşmanca ya da yalan değil" diyerek Çiğdem ve Ayşegül'ü gösterdi. Ayşegül Doğan ise Özden'in geldiği durum yüzünden ağladığını ve "İnsanlar seninle aynı fikirde olmak zorunda değil" dedi.


Nihal Candan daha fazla dayanamadı ve stüdyoyu terk etti. Nihal Candan'ın arkasından Özden Cerrahoğlu'da daha fazla kendisini tutumadı ve ağladı. Nur Yerlitaş ise "Siz kendinizi oyuncu mu zannediyorsunuz? Sanki ödül alacaksınız. Nedir bu iddia, birbirinizi yaralamak" diye kavgaya müdahale etti. Daha sonra stüdyodaki Çiğdem ve Özden'i Nur Yerlitaş "Madem olay buraya kadar geldi bir daha konuştuğunuzu görürsem kalbinizi kırarım" diyerek uyardı.