Abone Ol

Nihal Candan yine güldürdü

İşte Benim Stilim All Star 07 Aralık 2015 Pazartesi günü yayınlanan 85. bölümünde Nihal Candan, Özden Cerrahoğlu'nu eğlenceli bir şekilde eleştirdi.

Nihal Candan yine güldürdü

Sima Şerafettinova, Özden'in sürekli siyah kombin yaptığını iddia edince Özden en çok renk kullanan yarışmacının kendisinin olduğuna dair yorumlar aldığını söyleyince Nihal, Özden'in kulaklıklarıyla renk kattığını söyledi. Nihal, Özden'in sürekli Kemal Doğulu çaldığını çok sevdiğini ama bir zaman sonra artık fazla geldiğini söyledi. Özden bunun üstüne bundan sonra yeni kankasının Sima olduğunu söyledi. Sima, tarzın bütün olduğunu söyleyince stüdyoda ayrı bir tartışma yaşandı ve Sima, Nihal'in okulunda desteklenmediğini iddia etti.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
ALL STAR YARIŞMACILARI: Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Ünal, Ayşegül Doğan, Nihal Candan, Özden Cerrahoğlu, Ezgi Baylar, Aycan-Nurcan Şencan (İkizler), Gülşah Yılmaz, Ayşenur Balcı, Sara Ayşem Koçoğlu, Nazlı Hamarat, Melek Balkan, Tuğçe Ergişi, Gizem Güleri Maria Surina, Nazlı Sultan Kayaaslan, Didem Ezgi Akın, Zeynep Öztürk, Gülay Hançer, Neda Poursaeid, Sima Şerafettinova

Sima'nın 18 bin liralık ceketi olay oldu

İşte Benim Stilim'de ayakkabı kavgası