Abone Ol

Nihal Candan kimdir?

Survivor 2016 gönüllüler takımında olan Nihal Candan kimdir?

Nihal Candan kimdir?

30 Kasım 2014 tarihinde başlayan ikinci sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına yarışmacı olarak katıldı. Nihal Candan, ayrıca alışverişine ayda ortalama 1000 lira harcıyor. Göğüslerini beğenmiyor ancak yüzü ve beli en beğendiği bölgeleri. Kiviye alerjisi var.

TV8 ekranının Moda yarışması Bu Tarz Benim adlı programda bu hafta konuk jüri üyesi koltuğuna Acun Ilıcalı oturdu. Aynı zamanda programın yapımcısı ve TV 8 kanalının da sahibi olan Acun Ilıcalı, bu hafta Bu Tarz Benim programının jüri koltuğunda oturdu. Acun Ilıcalı'nin konuk olduğu programa ise, yarışmacılardan "Uçurun beni Acun bey!" sözleri damgasını vurdu.

Nihal Candan kimdir? - Resim: 1Nihal Candan Survivor 2016 Gönüllüler takımında!

Beyonce'yi canlandıran " Dünya starı olsam sahneye uçarak girerim" dedi. Jüri üyeleri şaşkın anlar yaşarken, Eleme Gecesi için jüri arasında bulunan Acun Ilıcalı kahkahaya boğuldu. Daha sonra yarışmacı , Acun Ilıcalı'ya dönerek, "Uçurun beni Acun Bey" dedi.



Bu esnada jüri üyesi Kemal Doğulu, Nihal Candan'ı eleştirmeye başladı. Kemal Doğulu,"Star olsan biz İvana'yı indirdik, bir yavaş gel. Montun çok çirkindi. Senin herşeye atlıyor olman bizim üstümüzede atlayacağın anlamına gelmez. Uçucak olsan o montlamı uçacaksın. Laf salatasından başka bir şey yapmıyorsun hadi canım hadi" dedi.

Boyu: 1.70

Kilosu: 56