Abone Ol

Nicole Kidman çocuklarını neden terk etti?

Big Litle Lies adlı dizideki performansıyla "Televizyon İçin Yapılmış Dizi Ya da Filmde En İyi Performans Gösteren Kadın Oyuncu Ödülü"nü kucaklayan 50 yaşındaki Kidman, Altın Küre'sini alırken bir de teşekkür konuşması yaptı.

Nicole Kidman çocuklarını neden terk etti?

Nicole Kidman, kızlarına seslenerek "Sunny ve Faith sizi seviyorum. Bu ödülü sizin için eve getiriyorum" dedi.

Her ne kadar Kidman, eşi Keith Urban ile evliliğinden birini kendisi dünyaya getirdiği diğerine de taşıyıcı anne aracılığıyla sahip olduğu iki kız çocuğu annesi olsa da aslında iki yetişkin çocuğu daha var.

Nicole Kidman, eski eşi Tom Cruise ile evliyken Connor ve Isabella adlı iki çocuk evlat edinmişti. Connor şimdi 22 yaşında, Isabella ise 25 yaşında ve evli bir kadın.

Nicole Kidman çocuklarını neden terk etti? - Resim: 1

Teşekkür konuşmasında Connor ve Isabella'dan hiç söz etmeyen Kidman'a hayranların yoğun tepki geldi.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz Eylül ayında yapılan Emmy Ödül töreninde de yine iki küçük kızı Sunday Rose ve Faith'ten söz etmiş Conner ve Isabella'nın adını anmamıştı.

İddialara göre Kidman, eski eşi Tom Cruise'un önde gelenlerinden biri olduğu Scientology tarikatı yüzünden Connor ve Isabella ile görüşemiyor. Her iki genç de tıpkı babaları Cruise gibi bu tarikatın inananları arasında.

Kidman ise Tom Cruise'dan boşandıktan sonra tarikattan ayrıldı. Bu yüzden de Connor ve Isabella ile görüşmesine artık izin verilmiyor. Tarikatın kurallarına göre Scientology'den ayrılan biri istese ile ailesiyle görüşemiyor.