Abone Ol

Neymar hamile sevgilisini aldattı! Instagram’dan özür diledi

Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Neymar da Silva Santos Junior ve Bruna Biancardi, Ocak 2022 yılında, daha önce gizledikleri ilişkilerini sosyal medya Instagram üzerinden kamuoyuna duyurmuştu. Çift, Nisan 2023'te bebek beklediklerini açıkladı.

Neymar hamile sevgilisini aldattı! Instagram’dan özür diledi

Hakkında, hamile kız arkadaşını, sosyal medya fenomeni Fernanda Campos ile aldattığına yönelik haberler çıkan ünlü futbolcu Neymar, kamuoyu önünde kız arkadaşı Bruna Biancardi'den özür diledi.

Sosyal medya fenomeni Fernanda Campos, 18 Haziran'da, Brezilya'daki sevgililer günü kutlamalarının arifesinde, Neymar ile yıldız futbolcunun evinde birlikte olduklarını iddia eden bir blog yazısı yayınladı.

GÖRÜNTÜLERİ İFŞA ETTİ

Campos, bu durumu ayrıca Brezilya haber sitesi Metrópoles'e bildirdi ve hikayesini desteklemek için kanıt olarak "Neymar ile olan mesajlarının ekran görüntülerini ifşa etti."

Campos, sosyal medya Instagram hesabı kapanmadan önce paylaştığı iletisinde: "Cehennemi yaşıyorum. Her yönden yargılanıyor ve saldırıya uğruyorum. Sizden yaptığım ve şimdi yapmak zorunda olduğum şey için beni yargılamamanızı rica ediyorum."

NEYMAR'IN MESAJI

Neymar 21 Haziran'da paylaştığı özür mesajında, sevgilisi Biancardi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafına yer verdi. Mesajında, yaptığı hatalara rağmen, "aşkın galip geleceğini" umduğunu belirtti.

Neymar'ın gönderisinde şu ifadeler yer aldı:

"Tüm bunlardan ne kadar acı çektiğini ve ne kadar yanımda olmak istediğini biliyorum. Ben de senin yanındayım. Çok büyük bir hata yaptım. Yanımda olmasını hayal ettiğim kadın çocuğumun annesi, yani sensin."

Neymar, sözlerine şöyle devam etti:

Hatalarım için, gereksiz teşhir için özür diledim, bunu kamuoyu önünde tekrar teyit etmek zorunda hissediyorum. Eğer özel bir mesele kamuya mal olmuşsa, özrün de kamuya açık olması gerekir. Amacımız galip gelecek, bebeğimize olan sevgimiz kazanacak, birbirimize olan sevgimiz bizi daha güçlü kılacak."