Abone Ol

Nevşin Mengü Hamas lobisini kızdırdı: Ebu Ubeyde kahramanmış, çık ortaya!

Youtube kanalında yaptığı programlarla adından söz ettiren gazeteci Nevşin Mengü, İsrail-Filistin savaşı ile ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Nevşin Mengü Hamas lobisini kızdırdı: Ebu Ubeyde kahramanmış, çık ortaya!

Gazeteci Nevşin Mengü, Youtube'ta yaptığı programda Hamas'ı ve El Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'yi sert sözlerle eleştirdi. Nevşin Mengü, "Ebu Ubeyde, in misin cin misin, bu kadar kahramansan çık ortaya. Kapatıyorsun yüzünü. Kahramanmış. Asıl katil de Hamas." dedi.

El Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'yi sert sözlerle eleştiren Mengü "Öyle kahraman böyle kahraman... Ebu Ubeyde bu kadar kahramansan çık ortaya. Nerede olduğun belli değil. Mısır'da mısın? Ürdün'de misin? Tünelde mi nerede olduğu belli değil. Kahramanmış. Asıl bir katil de Hamas." ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü'yü bu sözleriyle hedef alan sosyal medyadaki Hamas seviciler ve iktidarın maaşlı trolleri büyük bir saldırı kampanyası başlattı. Nevşin Mengü'yü İsrail'in sözcüsü olmakla suçlayan trollere karşılık Hamas'ın terör eylemlerinin tüm Filistin halkını temsil etmediğini savunan çok sayıda kullanıcı da Nevşin Mengü'ye destek verdi.