Abone Ol

Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin sevgili yaptığı ortaya çıktı! Müge Anlı isyan etti

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümünü ele almaya devam ediyor. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nevrigül'ün kız kardeşi Nazmiye'nin yeni bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Ablasının katili araştırılırken genç kızın aşk hayatına yön vermesi hem Müge Anlı hem de Şevki Hoca'nın tepkisini çekti. Nazmiye'nin sürekli yanlış anlaşıldığını ima etmesi Müge Anlı'yı çileden çıkardı. Ünlü gazeteci, "Dinlediğimizi anlayamayacak kadar geri zekalı değiliz" dedi.

Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin sevgili yaptığı ortaya çıktı! Müge Anlı isyan etti


Müge Anlı ile Tatlı Sert programında stüdyo bir anda karıştı. Ünlü gazeteci, Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin sosyal medya hesabında paylaştığı görüntüsüne değinip "O videoyu kim için ağlayarak çektin?" diye sordu. Genç kız ise "Kimse için çekmedim. Ben o akşam ağlıyordum zaten." yanıtını verdi. Müge Anlı'nın "Niye?" sorusuna "Ben ablamı özleyemez miyim?" diye karşılık veren Nazmiye'nin bu sözüne yanıt gecikmedi.

 

Müge Anlı "Ablan için mi ağladın? İyi, şükür! Ablan için ağlama şarkısı mı bu parça? Bu sevgiliden ayrılma şarkısı, adını bilmiyorum ama!" ifadelerini kullandı. Nazmiye ise "Biz bu şarkıları ablamla çok dinliyorduk. Bizim şarkılarımız." diyerek kendini savundu. Usta gazeteci, genç kızı köşeye sıkıştırdı:

"Ne yazdın altına? Ablacığım seni çok özledim falan mı yazdın? Yazsaydın 'Ablacığım Allah rahmet eylesin, seni çok özledim.' falan."

 

"BU SEVGİLİYE BİR MESAJ!"
Paylaşılan videoyu şaşkınlıkla izleyen Şevki Hoca, "Bu sevgiliye bir mesaj" dedi. Nazmiye ise "Hocam siz niye her şeyi yanlış anlıyorsunuz?" diye serzenişte bulundu. Ortada bir yanlış anlaşılma olmadığını vurgulayan Şevki Hoca, "Bunu kime izletirsen izlet, aynı şeyi söyleyecektir." dedi.

"NE OLDU DA BİRDEN BİRE ABLANI ÖZLEDİN?"
Müge Anlı, Nazmiye'ye dönerek şu açıklamayı yaptı:

"Ablan öldükten sonra paylaştıkların da vardı. Onları da biliyorum. Ne oldu şimdi birden bire ablanı özledin? Bunları ablan öldükten sonra çekmedin mi?"

MÜGE ANLI'DAN SERT TEPKİ
Nazmiye ise bahsi geçen videoları kafasını dağıtmak için çektiğini söyledi.

"DİNLEDİĞİMİZİ ANLAYAMAYACAK KADAR GERİ ZEKALI DEĞİLİZ!"
Müge Anlı ise "Ne yani şimdi, biz de dinlediğimizi anlayamayacak kadar geri zekalı değiliz! Aşk şarkısı işte o ağlayarak. Ayrıca sen 4 Aralık'ta da Instagram'a yeni bir ilişkiye başladığını belirten tarih atmışsın, nazar boncuğu koymuşsun öyle mi?"