Abone Ol

Nevin Gökçek kimdir? Melih Gökçek'in eşi nereli?

Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek kimdir aslen nerelidir mesleği nedir? Sizlere önce her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözünden hareketle Nevin Gökçek'i tanıtalım. Melih Gökçek'in karısı Nevin Gökçek'in 2 oğlu var.

Nevin Gökçek kimdir? Melih Gökçek'in eşi nereli?

20 Ekim 1954 doğumlu olan Nevin Gökçek aslen Düzceli. Akçakoca ilçesinden olan Nevin Gökçek'in asıl mesleği ise öğretmenlik. Gazi Üniversitesi matematik öğretmenliği mezunu olan Nevin Gökçek, 27 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli oldu.

Nevin Gökçek emekliliğinden itibaren sivill toplum örgütlerinde aktif olarak yer almaya başladı. Melih Gökçek'in başarısının perde arkasındaki kahramanı olan Nevin Gökçek, 1975 yılından beri Melih Gökçek ile evli.

Melih Gökçek ile Nevin Gökçek'in uzun soluklu evliliklerinden 2 çocukları var.

Melih Gökçek aslen nereli : Nevin Gökçek'in eşi Melih Gökçek aslen anne tarafından Kosova, Prizrenli. Baba tarafından ise Urfa'nın Halfeti kazasından. Urfa'lı olunca akıllara ilk takılan Kürt kökenli olup olmadığı oluyor. Gökçek verdiği bir röportajda "Hayır, kökenimiz Türk." diyerek bu soruyu yanıtlıyor. Babası avukat olan Melih Gökçek gazetecilik eğitimi aldı. Melih Gökçek'in biri kız biri erkek 2 kardeşi daha var. Gökçek'in kızkardeşi İstanbul'da yaşıyor ve ev hanımı. Erkek kardeşi Ankara'da ancak onun yanına bile gitmediği için pek tanınmıyor.

Ahmet Gökçek  : Nevin ve Melih Gökçek'in oğullarından birinin ismi Ahmet Gökçek, diğerinin ismi Osman Gökçek. Ahmet Gökçek, Hülya Cerit ile evli ve bu evlilikten çocukları var. Osmanlıspor'un başkanlığını yapan Ahmet Gökçek, sık sık spor kamuoyunun gündemine gelen bir isim.

Osman Gökçek : Melih ve Nevin Gökçek'in diğer oğlu Osman Gökçek, 12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda, ortaokulu TED Ankara Koleji’nde bitiren Osman Gökçek, lise öğrenimini ise Samanyolu Koleji’nde aldı. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü mezunu olan Osman Gökçek, Beyaz TV'nin başında bulunuyor.