Abone Ol

Netflix'in Yeni Yerli Filminden Fragman Geldi: Sen Yaşamaya Bak!

Netflix'in yeni yerli filmi Sen Yaşamaya Bak filminden ilk fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde ise Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu bulunuyor.

Netflix'in Yeni Yerli Filminden Fragman Geldi: Sen Yaşamaya Bak!

Netflix Türkiye, yapımcılığını TAFF Yapım'ın üstlendiği "Sen Yaşamaya Bak" filminden ilk fragmanı paylaştı. Başrollerinde sevilen oyuncular Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Ketche oturuyor. Filmin senaryosu ise "İlk ve Son", "Yarım Kalan Aşklar" gibi BluTV dizilerinin senaryolarına imza atan Hakan Bonomo tarafından kaleme alındı.

"Sen Yaşamaya Bak"ın konusu kısaca şöyle: Bekar bir anne olan Melisa, oğlu Can'ı tek başına büyüten güçlü bir kadındır. Ancak aldığı bir haber hayatının dengesini bozar. Melisa, hasta olduğunu ve çok az ömrü kaldığını öğrenir. Peki hayatının son günlerinde ayaklarını yerden kesecek bir aşk yaşayarak, Can'ı emanet edebileceği birini bulabilecek midir?

Filmin başrolündeki Aslı Enver, son olarak "Babil" adlı televizyon dizisinde rol aldı. "Sen Yaşamaya Bak" Enver'in 2 yıl sonraki ilk projesi. Kaan Urgancıoğlu ise şu anda yayınlanmakta olan ve reyting rekorları kıran "Yargı" dizisinde oynuyor.  "Sen Yaşamaya Bak"ın yönetmeni Ketche ise son olarak biyografik film "Dilberay"ı yönetmişti.

"Sen Yaşamaya Bak", 21 Mart tarihinden itibaren Netflix'te!

ASLI ENVER KİMDİR?

Güzel oyuncu Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Kıbrıs Türkü bir baba ile eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da doğdu. Enver, 12 yaşına kadar Lonra'da yaşadıktan sonra ailesi ile birlikte Türkiye'ye taşınmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde okuduktan sonra sonra Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Kariyerine TRT'de yayınlanan sitcomda iki dakikalık bir rol ile başlamıştır. Daha sonra Hayat Bilgisi adlı dizide oynadıktan sonra Ayna adlı kısa filmde rol almıştır. 2007 yılında yayın hayatına başlayan Kavak Yelleri'nde Mine Ergün karakterine hayat veren Enver, Suskunlar adlı dizide Ahu karakterini canlandırmıştır.

2013 yılında Kayıp dizisinde Özlem Albayrak karakterini oynadıktan sonra, Bana Artık Hicran De ve İstanbullu Gelin dizilerinde başrol oynamıştır. Son olarak Babil dizisinin kadrosunda yer almıştır.

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981'de Aydın'da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji'nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji'nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nde 2007 yılında tamamladı. Öğrenciliği sırasında Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynayarak oyunculuğa başladı. İlk sinema filmi Ispanaktan Nağmeler (2005) idi.

Yükseköğrenimini tamamladıktan sonra New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Çetin Sarıkartal'ın yönettiği Ara adlı tiyatro oyununda rol aldı. Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu rolüyle 2015'te Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri'nde En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne değer bulundu.

KAAN URGANCIOĞLU FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2021- Yargı (Ilgaz)

2021- Aşk 101 (Kemal)

2015 - Kara Sevda (Emir) (dizi)

2015 - Uzaklarda Arama (sinema)

2014 - Panzehir (Mehmet Korkut)(sinema)

2013 - A.Ş.K. (Can Vural)(dizi)

2012 - Son (dizi) (Konuk Oyuncu )

2012 - Leyla ile Mecnun

2012 - Düşman Kardeşler (dizi)

2012 - Acayip Hikayeler (Konuk Oyuncu )

2011 - Bir Ömür Yetmez

2010 - Peşpeşe (sinema)

2010 - Düriye'nin Güğümleri

2009 - Büşra (sinema)

2009 - Ayrılık

2008 - Limon Ağacı

2007 - Tutsak

2007 - Son Ders: Aşk ve Üniversite (sinema)

2006 - İlk Aşk (sinema)

2006 - Gülpare

2006 - Azap Yolu

2006 - Ah Polis Olsam

2005 - Yeniden Çalıkuşu

2005 - Sessiz Gece

2005 - Seni Çok Özledim (dizi)

2005 - Körfez Ateşi

2005 - Ispanaktan Nağmeler(sinema)

2004 - Avrupa Yakası (Konuk Oyuncu )

2003 - Kampüsistan

2002 - Karaoğlan