Abone Ol

Netflix ve Exploding Kittens Sürpriz Ortaklığını Duyurdu

Netflix, Exploding Kittens’ın yapımcılarıyla popüler bir seriye dayalı bir TV dizisinde ortaklık kuruyor.

Netflix ve Exploding Kittens Sürpriz Ortaklığını Duyurdu

Exploding Kittens tarafından “Sevilen mobil oyunun özel bir versiyonu” olarak tanımlanan The Game, Mayıs ayında, “yetişkinlere yönelik bir animasyon komedi dizisi” olarak TV’de başlayacak. 2023 yılı için planlanan Netflix proje sürekli büyüyen bir dizi mobil oyun olarak karşımıza çıkacak.

App Store ve Google Play’de Exploding Kittens’ın bir sürümü zaten mevcut, ancak Netflix’in sürümüyle birlikte bu sürüme ekler getirilecek. Netflix sözcüsü Tawni Argent The Verge’e verdiği demeçte, şu anda mevcut olan Exploding Kittens sürümünün yeni sürüm çıktıktan sonra uygulama mağazalarında kalacağını söyledi. TV şovu ise oldukça ilgi çekici olacak.

Netflix ve Exploding Kittens Sürpriz Ortaklığını Duyurdu - Resim: 1

Bir basın açıklamasından alınan bir özete göre, ” Exploding Kittens başlıklı animasyon dizisinde, Cennet ve Cehennem arasındaki sonsuz çatışmaya odaklanacak. Oldukça ilgi çekici bir konusu olan yapımda hem Tanrı hem de Şeytan Dünya’ya – tıknaz ev kedilerinin vücutlarında – gönderilecek. Şovun baş yapımcıları arasında King of the Hill’deki çalışmalarıyla tanınan Mike Judge ve Greg Daniels ile oyunun yaratıcıları Elan Lee ve Matthew Inman yer alıyor. Yayın akışı devi son dönemlerde oyun dünyasında da kendine bir yer edinme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda sunulacak olan her şey oldukça önemli diyebiliriz.