Abone Ol

Netflix Türkiye'de Ahit: Musa'nın Hikâyesi zirvede

Netflix Türkiye'nin izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı listede geçen hafta (1-7 Nisan) en çok izlenen diziler belli oldu. Ahit: Musa'nın Hikâyesi zirveye yerleşirken Üç Cisim Problemi ikinci sıradan takip etti

Netflix Türkiye'de Ahit: Musa'nın Hikâyesi zirvede

10. Queen of Tears

Alışveriş merkezleri kraliçesi ile küçük bir kasabada büyümüş olan kocasının evliliğinde sorunlar yaşanırken, aşk mucizevi bir şekilde yeniden filizlenmeye başlar.

9. Ripley

Bir dolandırıcı, İtalya'da sıra dışı bir iş alınca zenginlerin ayrıcalıklı dünyasına adım atar. Fakat istediği hayatı elde etmek için yalanlarla dolu bir ağ örmelidir

8. Dexter

Yumuşak huylu Dexter, gündüz Miami polisi için çalışan bir adli tıp görevlisi, gece ise sadece katilleri hedef alan bir seri katildir.

7. Esrarengiz Olaylar

Esrarengiz karşılaşmalar, tuhaf kayıp vakaları, korkunç olaylar ve daha birçok şaşırtıcı fenomen, tüyler ürperten bu araştırmacı belgesel dizisinde ele alınıyor.

6. Beceriksiz Dinozorlar

Sevimli ve yaramaz bir Tiranozor ailesi, tarih öncesine ait renkli dünyalarını keşfederken bir yandan da burada yaşayan komik dinozorlarla eğlencenin tadına varıyor.

5. The Gentlemen

Aristokrat Eddie, kendine miras kalan aile mülkünün dev bir esrar imparatorluğuna yataklık ettiğini keşfeder. Üstelik bu imparatorluğun sahipleri bir yere gitmek istememektedir.

4. Hırsızlar

Paha biçilmez bir para, Avrupa'daki rakip çeteleri karşı karşıya getirir ve emekli bir kasa hırsızını son bir soygun için iki paralık bir gangsterle iş birliği yapmaya zorlar.

3. Parasyte: The Grey

Tanımlanamayan parazitler insanları vahşi bir şekilde ele geçirip güç kazanmaya başlayınca insanlık bu büyüyen tehditle savaşmak zorunda kalır.

2. Üç Cisim Problemi

Farklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvende ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar.

1. Ahit: Musa'nın Hikâyesi

Bu aydınlatıcı belgesel drama dizisi, Musa'nın prenslikten peygamberliğe ve ötesine uzanan ilginç hayatını anlatırken ilahiyatçıların ve tarihçilerin görüşlerine başvuruyor.