Abone Ol

Netflix dizisi Dark konusu ne oyuncuları kimler? Dark 1-2-3 sezon özeti

Alman yapımı bilimkurgu gerilim dizisi Dark, milyonların merakla izlediği bir yapım. Einstein'in sözüyle başlayan dizi Zaman arasındaki döngüyü anlatıyor. Sosyal medyada dark dizisi konusu nedir? Dark neyi anlatıyor oyuncuları kimler? sorularının cevaplarını araştırıyor.

Netflix dizisi Dark konusu ne oyuncuları kimler? Dark 1-2-3 sezon özeti

Geçmiş, Günümüz ve Gelecek arasındaki fark, daimi bir illüzyondan ibarettir.

Dark dizisi işte Albert Einstein'in bu sözüyle başlıyor.

Louis Hofmann'ın canlandırdığı Jonas Kahnwald'ın yıllar arasındaki gelgitlerini anlatan bu muhteşem dizinin başrollerinde Lisa Vicari (Martha Nielsen), Maja Schöne (Hannah), Oliver Masucci (Ulrich Nielsen), Gina Stiebitz gibi isimler yer alıyor.

Winden kasabasında yaşayan insanların 33 yılda bir kendini tekrar etmesi, zaman içinde gelgitlerin yaşanması ve Jonas'ın önderliğinde zaman makinasının kullanılıp geçmişe ve geleceğe gidilmesini anlatan dizi, forumlarda 1 numaralı bilimkurgu dizisi olarak tavsiye ediliyor.

Netflix dizisi Dark konusu ne oyuncuları kimler? Dark 1-2-3 sezon özeti - Resim: 1

DARK KONUSU NEDİR?

Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.

DARK 3. SEZON FRAGMANI

Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler yer almaktadır.

2019'da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçen mağara sisteminde bulunan bir solucan deliğinin varlığından yavaşça haberdar olmasıyla dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953'ten de olaylar içermeye başlar.

Birinci sezonda sadece Kahnwald, Nielsen, Doppler ve Tiedemann ailelerinin sırları ortaya dökülmeye başlamamış ayrıca ortadan kaybolan çocuklar ile kasabanın ve sakinlerinin arasındaki bağlar su yüzüne çıktıkça ailelerin hayatları da mahvolmaya başlamıştır.

Netflix dizisi Dark konusu ne oyuncuları kimler? Dark 1-2-3 sezon özeti - Resim: 2

DARK OYUNCU KADROSU

Louis Hofmann

Lisa Vicari

Maja Schöne

Oliver Masucci

Andreas Pietschmann

Karoline Eichorn

Gina Stiebitz

Mark Waschke

Jördis Triebel

Antje Traure

Stephan Kampwirth

Lisa Krezeuer

Angela Winkler