Abone Ol

Netflix 2022'de Yayınlayacağı 70'ten Fazla Filmi Duyurdu!

Dijital içerik platformu Netflix, 2022 yılında yayınlayacağı filmlerden önizleme yayınladı.

Netflix 2022'de Yayınlayacağı 70'ten Fazla Filmi Duyurdu!

Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de her hafta en az bir yeni film yayınlama furyasına devam eden Netflix, 2022 yılı içerisinde yayınlayacağı birbirinden güzel filmleri bir videoyla duyurdu.

‘Knives Out 2', ‘The Grey Man’, Jamie Foxx vampir filmi ‘The Day Shift’, ‘The Adam Project’ ve ‘Teksas Katliamı’ gibi gelecek filmlere ilk bakışların yer aldığı fragman izleyicilerde heyecan uyandırdı.

JENNIFER LOPEZ, RYAN REYNOLDS

2022 fragmanında yer alan oyuncular arasında Jennifer Lopez, Ryan Reynolds, Halle Berry, Chris Hemsworth, Jason Momoa, Mark Wahlberg, Kevin Hart ve Queen Latifah gibi isimler yer alıyor.

Judd Apatow, Noah Baumbach, Niki Caro, Sally El Hosaini, Louis Leterrier, Richard Linklater ve Tyler Perry gibi film yapımcılarının projelerinin yanı sıra Dev Patel'in ilk yönetmenlik denemesini de 2022 yılı içerisinde Netflix'te görmeyi bekliyoruz.

MATILDA'NIN YENİ VERSİYONU

Netflix'in planladığı filmler arasında, Halle Berry (The Mothership) ve Adam Sandler'ın (Spaceman) oynadığı bilim kurgu filmleri ve Matilda'nın yeni bir versiyonu da yer alıyor. Her zaman olduğu gibi, bu yılki listede aksiyon, komedi, drama, korku ve aile filmleri de dahil olmak üzere çok çeşitli seçenekler bulunuyor.

İşte Netflix'in 2022 tanıtım videosu: