Abone Ol

Neslihan Önder dans etmedi yarışmacıları çıldırttı

İşte Benim Stilim 2016 08 Ocak 2016 Cuma akşamı yayınlanan 6. bölüm gala gecesinde Neslihan Önder'in dans konseptini seçip dans etmemesi yarışmacıların tepkisini çekti.

Neslihan Önder'in o hareketine sert tepki

Aslı Zen, Neslihan'a neyine güvenip böyle yapıyorsun, bu kadar insan çalışmış haksızlık etme diye çıkıştı. Neslihan ise rahatsız olduğunu, çalıştığı halde bu yüzden dans edemediğini söyledi.

Elif Ece Uzun ise Neslihan'a sinir olduğunu, eleme potasında olduğu halde bu halde gelmesinin haksızlık olduğunu, dans edemiyorsa en azından 80'ler konseptine hazırlanabileceğini söyledi. Gizem Özdilli ise Neslihan'ın gaza geldiğini ama sonra boşladığını düşündüğünü söyledi.

Neslihan Önder dans etmedi yarışmacıları çıldırttı - Resim: 1Berna Öztürk nefes kesti

Hakan Akkaya ise Neslihan'ı kurtaranlara şu ana kadar anlamadınız da mı kurtardınız diye çıkıştı. Aslı daha sonra Esra Sönmezer'in dans provasını izlediğini ve gerçekten çalıştığını gördüğünü söyledi. Hakan Akkaya kızların kendisini kurtaracağını düşünmediğini bu yüzden dansa hazırlanmadığını söyledi.

Neslihan Önder dans etmedi yarışmacıları çıldırttı - Resim: 2İşte Benim Stilim Ünlüler'de kim elendi?

Neslihan Önder dans etmedi yarışmacıları çıldırttı - Resim: 3İşte Benim Stilim Ünlüler'de şok kavga

Neslihan ise potadan kurtulmak istemediğini ve dans etmek istemediğini söyledi. İvana Sert, Neslihan'ın yarışmaya neden katıldığını anlamadığını, diğer yarışmacılara haksızlık olduğunu ve podyumun hakkını vermesi gerektiğini söyledi. Neslihan ilk hafta çok zorlandığını, çelişkide olduğunu ve sinir krizleri geçirdiğini söyledi. Neslihan Önder ise yorum yapmak istemediğini eğer yaparsa kalp kıracağını söyledi ve Neslihan'ı kendine gelmesi için uyardı.

Neslihan Önder dans etmedi yarışmacıları çıldırttı - Resim: 4Neslihan Önder kimdir? Neslihan Önder hangi futbolcunun eşi?

Uğurkan Erez ise hiç yorum yapmadan sadece notunu gösterdi. Öykü Serter, Uğurkan Erez'i hiç böle görmediğini ve iyi olup olmadığını sordu. Uğurkan ise Neslihan'da emeği olduğunu ve bu duruma üzüldüğünü söyledi. Neslihan ise Uğurkan Erez'in kendisinin ailesi gibi olduğunu, insanların kendisinden fazla beklentisi olduğunu ve hafta içi yaşadığı olayın Uğurkan Erez'in yanında yaşanmasınında ayrıca kendisini üzdüğünü söyledi.