Abone Ol

Nero, tedaviye muhtaç hayvanların umudu olacak! Deniz Şenocaklı Özula yazdı

Katil komşunun silahından çıkan kurşunlarla, çok sevdikleri köpekleri Nero'yu kaybeden Deniz Şenocaklı Özula ve eşi Can Özula, Arhavi Belediyesi'nin katkılarıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Deniz Şenocaklı Özula projeyi Medyafaresi.com için kaleme aldı.

Nero, tedaviye muhtaç hayvanların umudu olacak!

Arhavi Belediyesi Nero Hayvan Bakım Evi'nin temeli temmuz ayında atıldı. O günden bugüne son hız bakımevinin yapımı halen titizlikle sürmekte.

Sıfırdan yepyeni bir bakımevi hayata geçirebilmek için Arhavi Belediyesi ve gönüllüleri seferber olmuş durumda.

Toplamda 130 ile 150 arası canımız mevcut. Bunların bir kısmı hamile, bir kısmının da tedaviye ihtiyacı var.

Nero Bakımevi'nin asıl kahramanı bizzat Arhavili olan Gamze Topuz. Gamze Topuz, bu muhteşem projeyi başlattı ve bu bakımevine herşeyini verdi diyebiliriz.

Onun öncülüğünde başlatılan bu projeye, Sayın Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Sayın Arhavi Belediyesi Başkan yardımcısı Engin Erkan ve tüm Arhavi gönülleri dört elle sarıldı.

Bakımevinin inşaatının bitmesinin hemen ardından tedaviye ihtiyacı olan canların tedavilerine başlanacak, kısırlastırma operasyonları yapılacak ve aşıları tamamlanacak.

En geç bir ay içinde tam anlamıyla bitmesi planlanan bakımevinin hem eksiklerinin tamamlanabilmesi, hem gerekli tedavilerin yapılabilmesi ve en önemlisi Nero Hayvan Bakımevi'nin mama ve tedavi ihtiyaçlarının devamlı olarak karşılanabilmesi, yani bakımevinin her anlamda devamlılığını sağlayabilmek açısından duyarlı vatandaşlarımızın devamlı desteği çok kıymetli.

Nero, tedaviye muhtaç hayvanların umudu olacak! Deniz Şenocaklı Özula yazdı - Resim: 1

Destekler için Arhavi Belediyesi tarafından yalnızca Nero Hayvan Bakımevi'ne yapılacak bağışlar için bir bağış hesabı açıldı. Bağışçıların yapacağı en ufak yardım bile canlar için çok ama çok kıymetli.

Biz canımız oğlumuz Nero ve onun gibi katledilen masum canların adını yaşatabilmek ve yüzlerce cana umut olabilmek adına güzel bir yola çıktık. Bu yolda bizimle olan tüm güzel insanlar iyi ki varlar ki hepimiz bir yüreğiz ve çok güçlüyüz.

Deniz Şenocaklı Özula / Konuk Yazar