Abone Ol

Nergis Kumbasar'dan taciz iddiasına yanıt!

Oyuncu Nergis Kumbasar, kendisinden önce olaylı bir şekilde 'Türk Malı' dizisiyle yolları ayrılan eski eşi Mehmet Ali Erbil’e destek çıktı.

Nergis Kumbasar'dan taciz iddiasına yanıt!

Nergis Kumbasar, "Mehmet Ali Erbil’in sette bir çalışanı telefon mesajıyla taciz ettiği için diziden gönderildiği" iddialarını, “Anlaşması bitiyordu, başka işlere başlayacağı için diziden çıktı. O çıkınca hikayede bana da yer kalmadı. Aynı kanalla başka projeler için görüşüyoruz” diyerek yalanladı.

Nergis Kumbasar, idrar kaçıran kadınları bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ‘Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen’ projesini tanıttı. Sahneye çıkarak ilginç bir dans gösterisine imza atan ekibe, proje temsilcisi Kumbasar da eşlik etti. Projenin temsilcisi Kumbasar, bir kadın ve bir sanatçı olarak bu sorunu yaşayan kadınlara destek olmanın anlamlı olduğunu belirterek, “Türkiye'de 40 yaş ve üzeri her dört kadından biri, yani 2,7 milyon kadın idrar kaçırma sorunu ile karşılaşıyor. Proje ile bu konuyu utanılacak bir durum olmaktan çıkarıp herkesin karşılaşabileceği bir sorun olduğunu ve çözüm yollarının olduğunu anlatabilmeyi hedefliyoruz. İşte bu yüzden 'Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen' uzun zaman sonra beni gerçek anlamda heyecanlandıran çok güzel bir projedir“ dedi.

"YASMİN'İN YETENEĞİ VAR"

Proje için bir de Kitap yazılacağını belirten Kumbasar, kızı Yasmin Erbil’in oyunculuğa adım atmasıyla ilgili olarak, “Yasmin, ‘Dünyanın En Güzel Kokusu 2’de konuk oyuncu gibi oynadı. Çok da iyi olmuş ve başarılı olmuş bana söylenene göre. Yeteneğinin olduğunu da söylüyorlar. Kendisi şöyle bir karar aldı, bizle asla konuşmuyor. Kendi işlerini kendi görüşüyor. Her şeyi kendi hallediyor. Bizimle bu konuda hiçbir şekilde konuşmuyor. Projede yer aldığından sonradan haberimiz oldu. Bu da güzel bir şey. Çünkü onun özgüveni açısında çok önemli. Biz onun yeteneğinin olduğunu biliyoruz. Ama başkalarında yeteneğini duymak onu daha da mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Nergis Kumbasar, kızı Yasmin’in sosyal medya paylaşımları nedeniyle "babası Mehmet Ali Erbil’den tepki gördüğü" haberlerinin hatırlatılması üzerine, “Biz hiçbir uyarıda bulunmuyoruz. Kendi yaşıtındakiler ne yapıyorsa o da onu yapıyor. Bu anlamda bizi üzen bir çocuk değil. Biz hiçbir şey demiyoruz” şeklinde konuştu.

Milliyet