Abone Ol

Nejat İşler Kaybedenler Kulübü Yolda filmiyle geliyor

Nejat İşler Kaybedenler Kulübü filminin devamında rol alacak.

Nejat İşler Kaybedenler Kulübü Yolda filmiyle geliyor

Nejat İşler ile Yiğit Özşener'i buluşturan 'Kaybedenler Kulübü' filmi, 25 Mart 2011'de gösterime girmiş ve toplam 25 hafta gösterimde kaldığı salonlarda 485 bin 580 gişe ve 4 milyon 558 bin TL hasılat elde etmişti.

'Kaybedenler Kulübü Yolda' geliyor

Medyatava'njın haberine göre Tolga Örnek'in rejisiyle sinemaseverlerden tam not alan fenomen filmin şimdi ikincisi geliyor. Bu kez 'Kaybedenler Kulübü Yolda' adıyla çekilecek filmi Mehmet Ada Öztekin yönetecek. TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği sinema filminde iki radyocu yakın arkadaş olan Kaan ve Mete'ye yine Nejat İşler ile Yiğit Özşener hayat verecek.

Çekimler Ekim ayında başlıyor

Kaybedenler Kulübü Yolda'nın çekimleri Ekim ayının ilk haftası başlayacak. Cast çalışmaları devam eden filmde iki kafadar yine akıllarına estiği gibi seyahat edip yeni maceralara yelken açacak.

Ekrana veda eden Bodrum Masalı dizisinde geçen sezon beraber çalışan Nejat İşler ile yönetmen Mehmet Ada Öztekin geçen haftalarda ayrıca "Martıların Efendisi" filmini çekmişti. Yine TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği filmde Nejat İşler, Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Hakan Kurtaş ve Barış Yıldız kamera karşısına geçmişti.