Abone Ol

Aşk-ı Roman Nejat İşler'i çıldırttı: Bu nasıl kepazeliktir arkadaş

Medyafaresi.com özel haber - Nejat İşler'in TV8'de yayınlanan Aşk-ı Roman dizisiyle ilgili eleştiri yazısı sosyal medyada tüm dikkati üzerine çekti.

Aşk-ı Roman Nejat İşler'i çıldırttı: Bu nasıl kepazeliktir arkadaş

Elif Şahin / Medyafaresi.com

Malum yaz sezonunda yeni diziler start verdi ve reyting savaşlarına iddialı diziler peşpeşe katıldı.

En dikkat çeken ve konuşulan dizi ise Aşk-ı Roman oldu.

Seda Sayan'ın evlilik programında, hani şu sürekli ekranın ortasında göbek atarken gördüğümüz, sözde gelin adayı Solmaz ve nişanlısı Kaan'ın başrollerde olduğu dizi.

Aşk-ı Roman dizisi zaten bu evlilik programında kısmetlerini bulmaya gelen adaylar üzerine kurulmuştu.

Kimisi diziyi eleştirdi, kimisi beğenip takdir etti.

Şüphesiz ki bu durumu en çok eleştirenler, Radyo TV bölümünü okuyup işsiz kalanlar ya da oyunculuk bölümünden mezun olup torpil bulamadığı için sektöre adım atamayanlar oldu.

Sosyal medyada oluşan tepkilerin ortak noktası buydu. O kadar usta oyuncular ve oyuncu adayı yetenekli insanlar varken, bunun için yıllarını vermiş eğitimli insanlar gözardı edilip, evlilik programında gördüğümüz maaşlı elemanlar nasıl oyunculuk yapardı?..

İşte bu duruma bir tepki de usta oyuncu Nejat İşler'den geldi

Sosyal medya Nejat İşler'in bu yazısıyla kaynıyor şu anda...

"BU NASIL KEPAZELİKTİR ARKADAŞ

Sinema ve tiyatro sektörüne girmek isteyen arkadaşlar size şiddetle öneriyorum ve diyorum ki ASLA VE ASLA OYUNCULUK EĞİTİMİ ALMAK İÇİN YILLARINIZI HARCAMAYIN!

Onun yerine önünüze gelenle yatıp kalkın, tiyatro okullarına kurslara gitmek yerine vücut çalışın, metroseksüel erkek olmaya şiddetle özen gösterip bir abi jargonu öğrenin, anlaşarak (karşı tarafın isteyeceği bir miktar parayı ödeyerek) kadın veya erkekle aşk yaşayın ya da polemikler çıkarın

Bunları da yapamıyorsanız tv kanallarında ki EVLİLİK PROGRAMLARINA katılın!

Bakın daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen, ne eğitimi ne yeteneği olmayan Solmaz ve saz arkadaşları TV8'de günlük dizi yapıyor.

Bir de kendi yetmiyormuş gibi Solmaz'a gelen aday ve ordaki diğer abuk sabuk tipler de bu dizinin başrolü!

Aaaa bir de yan roller var tabii hani şu ana karakteri kahramanı yükselten ona oyunculuğuyla destek olarak onu parlatan kişiler onlarda var..."

Aşk-ı Roman Nejat İşler'i çıldırttı: Bu nasıl kepazeliktir arkadaş - Resim: 1