Abone Ol

Nefise Karatay'ın kocası uslanmıyor

Nefise Karatay'ın eşi Yusuf Day, geçtiğimiz yaz Cicişler'le fena yakalanmıştı. Bodrum'da çekilen samimi kareler için 'Bana tuzak kurdular' diyen iş adamı, şimdi de çöpçatanlık sitesi 'tinder'da ortaya çıktı...

Nefise Karatay'ın kocası uslanmıyor

Takvim'de yer alan özel habere göre son dönemde git gide sayıları artan internetteki çöpçatanlık siteleri; magazin ve sosyete dünyasından da birçok ismin dikkatini çekti. Size en yakın kişileri bulmasıyla Türkiye'de çok fazla takipçisi olan tinder'daki bir isim ise herkesi şoke etti.

Eşi Nefise Karatay'ın bebeğini yeni kucağına aldığı sırada Bodrum'da Cicişler'le yakalanan Yusuf Day da tinder'ın aktif kullanıcılarından... Yoğun bir şekilde kullandığı facebook hesabıyla tinder'a üye olan Day'ın profilinde birçok fotoğrafı bulunuyor. Yusuf Day'ın tinder aracılığıyla tanıştığı kadınlarla samimi bir şekilde sohbet ettiği iddia ediliyor.

Nefise Karatay'ın kocası uslanmıyor - Resim: 1Yusuf Day: Cicişler bana tuzak kurdu

EVLİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Ünlü işadamının, sohbet ettiği güzellere evli olduğunu söylemekten çekinmediği de dedikodular arasında... Eşinin Cicişler'le çekilen fotoğrafları sonrası Day'ın "Bana tuzak kurdular, aramızda bir şey yok" sözüne inanıp evliliğini devam ettiren Nefise Karatay'ın bu sanal ihanet olayı sonrası ise nasıl bir tavır takınacağı merak konusu...

Nefise Karatay'ın kocası uslanmıyor - Resim: 2Nefise Karatay'ın kocası Cicişlerle yakalandı

EŞİNE İNANDI

Şimdilerde sunuculuk yapan Nefise Karatay, eşinin Bodrum'da Cicişler'le çekilen fotoğrafları karşısında önce büyük şok yaşadı. O dönemde lohusa olan Karatay, Yusuf Day'ın yaptığı "Hayatımın kadını Nefise. Kimseyle kaçamak yapmadım" sözüne inanıp evliliğine devam etti.

CİCİŞLER'LE YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz yaz Bodrum'da Cicişler'le çekilen fotoğraflarıyla gündem olan Yusuf Day, bu şoke eden kareler karşısında kendisini şöyle savunmuştu: "Çapkınlık yapacak olsam böyle uluorta yapar mıyım! Bu fotoğraflar, tamamen onların kurgu ve tuzağı." Yusuf Day, tinder'daki fotoğrafları ile zengin yaşantısını ortaya koyuyor.