Abone Ol

Ne çektin kaynanadan İrina!

Dünyanın en güzel ve en çok kazanan kadınlarından biri, onunla bir ömür geçirmeyi hayal eden milyonlarca kişi var ama o özel hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamıyor.

Ne çektin kaynanadan İrina!

Son dönemin gözde top modellerinden İrina Shayk'tan bahsediyoruz. Kısa bir süre önce 30 yaşına giren model, birkaç gündür yaklaşık 9 aydır birlikte olduğu aktör Bradley Cooper'dan ayrıldığı iddialarıyla gündemde.

ABD ve İngiliz basınında yer alan haberlere göre Shayk ile 41 yaşındaki Cooper'ın arasına giren kişi de aktörün çok yakın olduğu hatta birlikte yaşadığı annesi Gloria Compano.

Ne çektin kaynanadan İrina! - Resim: 1Irina Shayk çırılçıplak!

Her ne kadar bu iddiaların ortaya atılmasından sonra çiftin Pazar akşamı el ele çıktıkları gezintinin fotoğrafları magazin basınında yer alsa da bu Bradley Cooper'ın annesi Gloria Compano'nun çiftin üzerindeki etkisiyle ilgili söylentilerin de ortada dolaşmasını engellemedi.

The Sun gazetesinin haberine göre başlangıçtan bu yana İrina Shayk ile çok vakit geçiren Compano, güzel modeli oğlu için pek uygun bulmuyor.

Ne çektin kaynanadan İrina! - Resim: 2Irina Shayk'ın ateşli tatili

Aileye yakın bir kaynağın belirttiğine göre İrina Shayk; çok güçlü, güzel ve hayattan ne istediğini çok iyi bilen bir genç kadın. Onun bu özellikleri de Bradley Cooper'ın annesi Gloria Compano'yla arasında bir gerilim yaşanmasına neden oluyor. Çünkü Compano da güçlü ve oğlu üzerinde etkin olan bir kişiliğe sahip.

İşte tüm bunlar da çiftin arasındaki ilişkinin sık sık sarsıntı geçirmesine neden oluyor.

Ne çektin kaynanadan İrina! - Resim: 3Irina Shayk iç çamaşırıyla büyüledi

Aslına bakılırsa İrina Shayk ile Bradley Cooper'ın annesi Gloria Compano, fazlasıyla yakındı. Hatta Cooper, İrina Shayk ile ilişkisinin ilk dönemlerinde çıktıkları tatillere annesini de götürüyordu.

Cooper, Shayk ve Compano'nun dünyanın gözde tatil beldelerinde birlikte çekilen pozları da basına yansımıştı. Ancak ortaya atılan idialara göre Shayk ile Compano'nun bu yakınlığı 'tez ayrılık' getirdi. İkisi de aslında birbirleriyle anlaşamayacalarını fark etti.

Ne çektin kaynanadan İrina! - Resim: 4Irina Shayk'la dalga geçtiler

Yine iddialara göre Shayk ile Bradley Cooper'ın arası da 2015'in son aylarında Noel tatili sırasında aktörün annesi yüzünden epey gerildi.

Her ne kadar çapkınlığıyla bilinen bir Hollywood yıldızı için inanılmaz görünse de Cooper ile annesi gerçekten biraz fazla yakın.

Anne ile oğul Los Angeles'te birlikte yaşıyorlar. Onları birbirlerine bu kadar yakınlaştıran da Cooper'ın babasının 2013 yılındaki ölümü. Cooper, babasını kaybettikten sonra verdiği bir röportajda "onun gözlerimin önünde yavaş yavaş ölmesi beni çok değiştirdi, başka bir kişi haline getirdi" demişti.

Ne çektin kaynanadan İrina! - Resim: 5Irina Shayk'ın yasak aşkı!

İşte bu acılı ölümün ardınan anne ile oğul birbirlerine çok yakınlaştı. Cooper "Annemle birbirimize ihtiyacımız var" diyerek anlatmıştı durumu.

Her ne kadar Bradley Cooper ile İrina Shayk'ın aslında ayrılmadığı ileri sürülüp bazı gazete ve internet sitelerinde el ele çekilen pozları "dedikodulara inat pazar akşamı gezintiye çıktılar" başlığıyla yayınlansa da bunu inandırıcı bulmayanlar da var.

Şimdiye kadar ne Cooper'ın sözcüsü bu konuda bir açıklama yaptı ne de Shayk'ın. Yani ayrılığı ve doğrulayan oldu ne de yalanlayan.

Ne çektin kaynanadan İrina! - Resim: 6Irina Shayk nefes kesti

Bunun aksine ikilinin reklam için bilerek böyle haberler çıkarttığı söylentileri ortaya atıldı.

Bu arada İrina Shayk'ın 30'uncu doğum gününü erkek meslektaşı Stephen James ile birlikte kutlaması da ikili arasında bir ilişki yaşandığı iddialarının ortaya atılmasına yol açtı.

İrina Shayk bir anlamda kariyerini de olumlu yönde etkileyen en medyatik ilişkisini yani Cristiano Ronaldo ile yaşadığı ilişkiyi de yine "kayınvalide' krizi yüzünden bitirmişti.

İleri sürülenlere göre Shayk, Ronaldo'nun 2014'ün son ayında annesi Maria Dolores dos Santos Aveiro için düzenlediği 60'ıncı doğum günü partisine katılmayı reddetmişti. Bu da zaten o sırada araları bozuk olan çifti ayrılığa götürmüştü. Ayrılığın ardından Ronaldo'nun Shayk'ı defalarca aldattığı da ortaya çıkmıştı. Ünlü çift birbirlerine sözcüleri aracılığıyla "mutluluklar " dileyip yollarını ayırdılar.

Öyle ya da böyle İrina Shayk ile Bradley Cooper'ın ilişkisinin gerçekte ne durumda olduğunu zaman gösterecek.