Abone Ol

NBA'i karıştıran aldatma itirafı!

Los Angeles Lakers'ın çaylak oyuncusu D'Angelo Russell, takım arkadaşı Nick Young'ın, nişanlısı Iggy Azalea'yı aldattığını itiraf ettiği özel konuşmayı kaydedip sosyal medyada yayınlayınca ortalık karıştı.

NBA'i karıştıran aldatma itirafı!

Los Angeles Lakers'ta çaylak D'Angelo Russell'ın çektiği bir video sosyal medyada yayılınca takım arkadaşı Nick Young zor duruma düştü.

NBA devi Los Angeles Lakers’ta takım içinde skandal bir olay yaşandı. Lakers’ın çaylak oyuncusu D’Angelo Russell, takım arkadaşı Nick Young’ın nişanlısı Iggy Azalea’dan başka bir kadın hakkında konuştuğu anı çektiği videoyu yayınladı.

Videonun yayılmasının ardından Young ile Russell’ın arasının açıldığı ve takım içinde motivasyonun epeyce düştüğü belirtildi.

NBA'i karıştıran aldatma itirafı! - Resim: 1

AZALEA'DAN RUSSELL'A: TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM!
Young’ın nişanlısı Azalea, Twitter’dan, “Hmm gördüğüm kadarıyla D’angelo Russell trend olmuş. Filmini gerçekten sevdim. Teşekkürler kardeşim” ifadelerini kullandı.

Avustralyalı şarkıcı Iggy Azalea ve Nick Young’ın düğünlerinin geçtiğimiz günlerde Iggy’nin konser turu sebebiyle ertelendiği duyurulmuştu.

NBA'i karıştıran aldatma itirafı! - Resim: 2

RUSSEL: NICK'TEN ÖZÜR DİLEDİM
Olayın medyada geniş yer alması üzerine bir açıklama yapmak zorunda kalan D'Angelo Russell, çekip yayınladığı video nedeniyle çok üzgün ve pişman olduğunu söyledi. Russell, "Ben ve Nick, çok yakın arkadaşız. Videyu kaydettiğim için özür diledim. Kimseyi bilinçli olarak üzmek istemedim. İnsanların bana tekrar güvenmesi için vakit geçmesi gerekecek. Bunu biliyorum" dedi.

hürriyet