Abone Ol

Nazlı Hamarat: O fotoğraftaki gölge kocamın!

Nazlı Hamarat, eşinin kendisiyle evliyken birliktelik yaşadığı Vijdan Vatansever'in paylaştığı fotoğraftaki kişinin, yaşadığını iddia ettiği eşi Emir Cevdet Şaşmaz olduğunu açıkladı.

Nazlı Hamarat: O fotoğraftaki gölge kocamın!

Ölümü hakkında sürekli yeni iddiaların ortaya atıldığı Emir Cevdet Şaşmaz'la ilgili bir garip açıklama daha! Nazlı Hamarat, eşinin kendisiyle evliyken birliktelik yaşadığı Vijdan Vatansever'in paylaştığı fotoğraftaki kişinin, yaşadığını iddia ettiği eşi Emir Cevdet Şaşmaz olduğunu açıkladı.

Nazlı Hamarat: O fotoğraftaki gölge kocamın! - Resim: 1Nazlı Hamarat: Kocam ölmedi, bunların hepsi bir oyun

Emir Cevdet Şaşmaz yaşıyor iddiaları Söylemezsem Olmaz programının yorumcularını şoke etti. Nazlı Hamarat'ın "O ölmedi yaşıyor" iddialarını Vijdan Vatansever'in "Büyük balık küçük balıkla bir Pazar el ele yürümek istiyordu sadece… Anlamadılar!" notuyla dün paylaştığı fotoğraf güçlendirdi.

İki gölgenin olduğu fotoğrafta, gölgelerden birinin Emir Cevdet Şaşmaz'a ait olduğu iddia edildi. Havalimanında paylaşılan fotoğraf, olayın yeniden alevlenmesine sebep oldu. Nazlı Hamarat, Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına bağlanarak o gölgenin Emir Cevdet Şaşmaz'a ait olduğunu düşündüğünü söyledi ve şok edici bir iddiada daha bulundu.

Nazlı Hamarat: O fotoğraftaki gölge kocamın! - Resim: 2Nazlı Hamarat: Kocam öldüğü zaman tehdit edildim

"O gölge Emir'e ait. Kafa yapısı, gözlüğü, fiziği... Ama ben bu fotoğrafın havalimanında çekilmiş eski bir görüntü olduğunu düşünüyorum. Pazar bizim için özel bir gündü hep. Vijdan Vatansever bunu bana gönderme olsun diye yaptı. Eğer o yeni bir fotoğrafsa ve Emir ölmediyse, Vijdan Vatansever'in verdiği ifade tamamen yalandır. Kendisi şuan gündem yaratmaya çalışıyor. Yaşamı tamamen değişti, giyimi ve yaşam tarzı kalite kazandı...

Nazlı Hamarat: O fotoğraftaki gölge kocamın! - Resim: 3

Önceden normal düzeydeyken şuan gayet üst seviye, kaliteli bir giyim kuşama sahip. Bu Emir öldükten sonra oldu. Emir gözlerimin önünde öldü deyip bu fotoğrafı paylaşması 'bunlar tamamen senaryodur Emir Şaşmaz yaşıyor' demektir" dedi ve herkesi şoke edecek olan "Veya fotoğraftaki kişi Emir'in katil zanlısı olduğu iddia edilen kişi olabilir, çünkü kendisi Emir'e çok benziyordu" iddiasını ortaya attı. Henüz her şeyin tamamıyla kesinlik kazanmadığı Emir Cevdet Şaşmaz'ın ölümü, yeni iddialarla kafalarda birçok soru işaretine neden oldu.