Abone Ol

Nasıl seksi olunur? İşte kadınlara inanılmaz ipuçları!

Çok tekdüze giyindiğinizi düşünüyorsanız ve biraz hareket katmak istiyorsanız, yeni kıyafetlere gerek yok. Yapmanız gereken tek şey önerilerimizi dikkate almak...

Nasıl seksi olunur? İşte kadınlara inanılmaz ipuçları!

Çünkü giysilerinize kolaylıkla uyarlayabileceğiniz bu tüyolar, sizi anında daha seksi bir kadın haline getirecek...

Yazın seksi olmak için altın kurallar

Bir düğme daha açın
Gömleğinizi zaten son düğmesine kadar iliklemediğinizi biliyoruz. Fakat yeterince seksi görünmediğinizi düşünüyorsanız, belki de bir düğme daha açmalısınız. Bu yöntem en basit giyside bile işe yarar. İnanmıyorsanız Elle McPherson ve Eva Mendes'e bakın.


Bileğinizi açıkta bırakın
İnanın ayak bileklerinizi göstererek bile seksi olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey stiletto'larınızla, ayak bileklerinizin hemen üzerinde biten skinny pantolonunuzu giymek. Bakın Cameron Diaz'da Gwyneth Paltrow'da ne kadar seksi görünüyor.


Deri ceketlerinizi kaldırmayın
Yazın ceketle ne işimiz olur diye düşünüyor olabilirsiniz. Ama özellikle yazlık beldelerde akşamları serin olduğunda bu ceketleri kullanabilirsiniz.
Mini giyin

Düşünün bir kere, mini eteklerden daha seksi ne olabilir! Güzel bacaklarınızı gün yüzüne çıkaran ve onları çok daha uzun gösteren mini etekler işinize yarayacaktır. Bir de onları hafif topuklu ayakkabılarla tamamladığınızda, her şey harika olacak.


Giysilerinize leopar deseni ekleyin
Yalnız bunu yaparken unutmayın ki, abartırsanız çok komik görüneceksiniz. Bu deseni giysilerinizde minimumda tutmanız iyi olacaktır.

Kalem eteklerden vazgeçmeyin
Kalem etekler size çok kışlık görünebilir ama emin olun öyle değil. Yazın rahatlıkla giymek için özel kumaşlardan üretilen kalem etekleri giyebilirsiniz. Bu hem çok şık hem de daha seksi görünmenizi sağlayacaktır. Altına topuklu ayakkabılarınızı giydiğiniz sürece üzerine ne giydiğinizin de pek bir önemi yok üstelik.

Kırmızı giyin
Kırmızı giymeyi pek sevmiyor olabilirsiniz. Ama ara sıra giymek size kendinizi daha iyi hissettirecektir. Kırımız zaten başlı başına iddialı ve seksi bir renktir. Yani eğer kırmızı giyiyorsanız, seksi olmak için ekstra çaba sarf etmenize gerek kalmaz.


Omuzlarınız konuşsun
İster asimetrik tek omuz dekoltenizle, isterseniz de iki omzunuza açıkta bırakarak bu yaz bakışları üzerinize çevirebilirsiniz.


Parlayın
Dikkat çekmekten çekinmeyen bir kadın olun. Bu yazı payetler ve parlak pullarla süslenmiş giysilerle çok da şık ve seksi geçirin.