Abone Ol

Nargile Kafeye Polis Baskını! Kaçmaya Çalışırken Paylaşım Yaptılar

İstanbul'da kısıtlamanın devam ettiği saatlerde kısıtlamaya uymayarak nargile kafede okey partisi düzenleyen mekana baskın yapıldı.

Nargile Kafeye Polis Baskını! Kaçmaya Çalışırken Paylaşım Yaptılar

Barbaros Mahallesi Ahlat sokak üzerinde bulunan bir kafenin açık olduğu ihbarını alan Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği mekana baskın için harekete geçti. Açık olan kafenin önüne gelen ekipler içeriden kimsenin kaçmaması için tüm etrafı sardı.

POLİSİ GÖRENLER ŞOKA GİRDİ

Daha sonrasında kapının açılmasıyla birlikte polis ekipleri nargile keyifli okey partisine baskın yaptı. Baskın sonucu karşısında polis ekiplerini gören kişiler şok geçirdi. Polisin geldiğini fark edenlerden bazıları kaçmaya çalışırken, içeride 43 kişi olduğu tespit edildi.

Nargile Kafeye Polis Baskını! Kaçmaya Çalışırken Paylaşım Yaptılar - Resim: 1

136 BİN 740 LİRA CEZA

Kafede bulunanların kimliklerini tek tek toplayan polis ekipleri 43 kişiye kısıtlama ve koronavirüs tedbirlerine uymamaktan kişi başı 3180 TL olmak üzere toplamda 136 bin 740 TL ceza kesildi. Ceza kesilmesi anında ise kişilerin gülerek nargile içmeleri ise pes dedirtti. Bazı kişiler ise mekanın arka kapısından kaçarken sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

GÖRÜNTÜLENMEK İSTEMEDİLER

Görüntülenmek istemeyen kişiler ise yüzlerini kapatarak kafalarını masanın altına soktu. Kısıtlama saatinde kapalı olması geren kafeye de ayrıca ceza uygulanacağı öğrenildi.

Nargile Kafeye Polis Baskını! Kaçmaya Çalışırken Paylaşım Yaptılar - Resim: 2

İHA