Abone Ol

Narcos dizisi Tv'de ilk kez bugün yayınlanıyor

NARCOS dizisi, FilmBox ayrıcalığı ile Türkiye’de ilk kez TV izleyicisi ile buluşuyor. İlk bölümü 7 Ocak Salı günü yayınlanacak dizinin tüm sezonları, seçkin TV platformları TV+ Kanal 20, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinde yer alan FilmBox kanallarında, yayında olacak.

Narcos dizisi Tv'de ilk kez bugün yayınlanıyor

Dizinin ilk bölümü, ABD Uyuşturucu ile Mücadele Örgütü (DEA) ajanı Steve Murphy’nin ağzından genel bir anlatımla başlıyor. Bir diğer DEA ajanı Javier Pena ve Kolombiya uyuşturucu ile mücadele ekibi “Search Bloc” mensubu Albay Horacio Carillo ile de tanışıyoruz.

Dizinin kötü adamı Pablo Emilio Escobar Gaviria, yani bilinen adı ile Pablo Escobar da bu bölümde karşımıza çıkıyor. Başlarda bir elektronik eşya kaçakçısı olan Escobar’ın, daha o zamanlarda bile çok hırslı ve organize bir kanun kaçağı olduğunu öğreniyoruz.

Şili’de tesadüfen infazdan kurtulan “hamamböceği” lakaplı bir uyuşturucu üreticisi, Escobar’la anlaşıyor. Medellin Karteli’nin ve NARCOS dizisinde anlatılan öykünün temeli de böylece atılıyor.

Narcos Fragman

Narcos’un bu bölümü 7 Ocak 2020, bir sonraki bölümü ise 9 Ocak 2020 tarihinde ekranlarda olacak.