Abone Ol

Müthiş ihale!!! İddaa 10 yıl daha Çukurova Grubu'nun!!!

İddaa ihalesinde hasılattan en düşük pay alma teklifini mevcut yatırımcı İnteltek verdi. ihale komisyonu onayının ardından iddaa'yı 10 yıl boyunca İnteltek işletecek.

Müthiş ihale!!! İddaa 10 yıl daha Çukurova Grubu'nun!!!

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda gerçekleştirilen, spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli ve müşterek bahis oyunlarına ''İddaa'' yönelik ihalede zarflar açıldı.

Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Mustafa Messur Turgut, katılan firma temsilcilerinin yerlerini almasından sonra ihaleyi başlattı.

İhalede şartlar hatırlatıldıktan sonra zarflar açılmaya başlandı. Şirketler, yabancı ortakları ile birlikte katıldı. İlk olarak Doğan Yayın Holding'in zarfı açıldı.

- Doğan Yayın Holding, yüzde 6.1
- İnteltek İnternet Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Ticaret  11.3
- Lotos İç ve Dış Ticaret Yatçılık Turizm  10

İhalede, toplam cirodan kendisine en az pay almayı taahhüt eden firma ihaleyi kazanmış olacak. 5738 sayılı Kanun uyarınca, ikinci ve nihai süre verildi. Bunun için 30 dakika zaman tanındı.

Verilen aradan sonra ikinci teklifler de açıklandı. Durum şöyle:

Doğan Grubu: 2.1
İnteltek : Yüzde 1.4
Lotus : Yüzde 3.8

Hangi firma kiminle ortaklık yapıyor?

İhaleye teklif veren 4 firma

- Doğan Yayın Holding A.Ş-Snai S.P.A-Lottomatica Videolot S.P.A ortak girişim grubu,
- İnteltek İnternet Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Ticaret A.Ş., (Çukurova Grubu)
- Meteksan Sistem ve Bilgisayar Teknolojileri A.Ş

Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Mustafa Messur Turgut, sonuçların ihaleyi yapan mercie sunulacağını belirtti.

Spor Toto Teşkilat Müdürü Bekir Yunus Uçar, hasılattan pay veren bir iş yapıldığını belirtti ve en az pay almayı teklif eden bir ve ikinci firmayı belirlediklerini söyledi.

İhalenin 3 günlük onay süresi bulunuyor.